Поплавський, Рибчинський та торт з вусами. Зібров показав, як відсвяткував 67-річчя у своїй “тусовці”

Нещодавно Павло Зібров зустрів свої 67 років. Михайло Поплавський, Юрій Рибчинський та сімʼя Зіброва показали, як він відсвяткував 67-річчя у своїй тусовці.

Як відомо, Павло Зібров має неймовірну кількість товаришів в українському шоу-бізнесі, і прекрасно владнає не тільки зі своїми однолітками, але із молодим поколінням. Наприклад, він дуже любить Аліну Гросу та її чоловіка.

Однак зараз це зовсім не ті часи, коли виконавець може зібрати під своїм дахом абсолютно всіх своїх добрих знайомих. Та й для великого торжества не час. Тим не менш, сім’я Павла не відмовила собі у радості привітати його з таким великим днем. Так, дочка та дружина зірки влаштували для нього вечірку, на якій зокрема засвітилися Михайло Поплавський та Юрій Рибчинський.

Павло Зібров показав, як відсвяткував своє 67-річчя

Павло Зібров показав, як відсвяткував своє 67-річчя

Для зірки приготували неймовірну зустріч з великою кількістю кульок та вусами. Також виконавець показав фото з донькою Діаною і дружиною Світланою. І звичайно ж показав, як виглядав його святковий торт.

“Я щиро дякую Вам за теплі та добрі слова, всі світлі побажання! Ще в процесі обробки, але все бачу та читаю. Дякую від усього серця. Нехай ваше добро вертається вам сторицею!”

Павло Зібров показав, як відсвяткував своє 67-річчя

Нагадуємо, що раніше Павло Зібров відповідав на питання стосовно своїх заробітків. Артист вперше розповів правду щодо своєї пенсії, і зізнався, що в нього вона зовсім маленька. Тоді ж він також поділився думками на рахунок того, що пенсіонери в Європі живуть набагато краще українських, і це складає надзвичайний контраст, який одразу кидається в очі.

Сам співак не жаліється. Мовляв, не бідує. Основні доходи для Павла Зіброва складають його заробітки з концертів. Квитки на виступ артиста коштують в межах декількох тисяч гривень, і у цьому питанні виконавець завжди орієнтується на свого слухача та спроможність заплатити.

При цьому відомо, що у Михайла Поплавського та Софії Ротару пенсійні виплати ледь не вдвічі чи втричі більші.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?