Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу: красень-москвич не виправдав довіри співачки і зрадив її

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу? Артистку за кохав у себе красень-москвич, який не виправдав довіри і наважився на невірність. Деталі у статті.

Свій перший шлюб Аліна Гросу вельми активно обговорювала і в мережі, і на телебаченні. За тим, як розвиваються події публіка дійсно слідкувала пильно. Зокрема, неабияк здивувала вартість весілля молодих людей: хоча його оплатили батьки, здавалося неймовірним, що торжество коштувало таких надзвичайних грошей.

І ще більш дивним було, що при таких обставинах шлюб Аліни Гросу протривав всього 5 місяців. Впродовж декількох років вона була рекордсменкою у коротко тривалості шлюбу в українському шоу-бізнесі. Однак нещодавно її обігнали. Зробив це колишній чоловік Ані Лорак Мурат, який розлучився зі своєю обраницею через 3 місяці.

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр Комков

Аліна Гросу розповіла, як насправді завершився її шлюб з Комковим
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр Комков

Щоб запобігти різноманітним пліткам Аліна Гросу вирішила самостійно розповісти правду: вона заявила, що Олександр попросив у неї перерву в стосунках, але сам навіть і не думав зберігати вірність. Тобто, сприймав себе як вільного чоловіка.

Коли він захотів повернутися, то в нього не вийшло. Стався скандал, в ході якого Аліна дізналася, що Олександр обирав собі лише багатих жінок, а жінка до якої він пішов в цей раз, була до того й старшою.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр Комков

Помиритися їм не вдалося. Хоча Аліна Гросу не так давно розповідала, що насправді мріяла, аби все налагодилося, і вона змогла знайти спільну мову з чоловіком. А вже через деякий час Олександр знайшов іншу, і навіть став батьком.

Судячи з усього, він зараз може бути в Москві, однак не виключено, що чоловік емігрував. Зокрема, його друг-режисер говорив про те, що Олександр будує бізнес в Сполучених Штатах Америки, а отже є великий шанс, що в російській федерації він не живе.

Це було би іронічно, адже Аліна також на даний момент знаходиться в Лос-Анджелесі, і поки і не думає повертатися на батьківщину.

Схожі статті