Вірастюк показав 21-річного сина від покійної дружини, яка не хотіла народжувати: “Я ще не нагулялась”

Василь Вірастюк показав 21-річного сина від першої дружини, яка не хотіла народжувати. Обраниці зірки вже давно немає, але яскравий спогад про неї залишився.

Ні для кого не секрет, що Василь Вірастюк неодноразово проходив через дуже складні речі. Доля хоча і приготувала йому визнання та популярність, але так само подарувала багато випробувань, який він пройшов згідністю та гордо піднятою головою.

Попри всі складнощі він завжди залишався зразковим сім’янином, людиною, чиєю силою надихалися, та чию силу, фізичну та духовну завжди ставили у приклад. Він виховав прекрасних дітей, залишається гордістю нації як найсильніший чоловік, і продовжує бути відкритою людиною, розповісти правду про себе та своїх близьких.

Василь Вірастюк показав дорослого сина від першої дружини, яка не хотіла народжувати

50-річний Василь Вірастюк показав фото з новою коханою
Василь Вірастюк показав дорослого сина від першої дружини, яка не хотіла народжувати

Зокрема, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії свого сина, якому на даний момент вже 21 рік. У дописі він пригадав про те, як хлопчик з’явився на світ, виявляється, його вже покійна матір не хотіла народжувати, адже була не готовою до таких змін.

Зокрема, спортсмен навіть цитував її, заявивши, що його обранець ця хотіла ходити на дискотеки, і визнавала, ще досі не нагулялися. Тим не менш, через 9 місяців на світ з’явився прекрасний хлопчик, який залишається гордістю та опорою для зіркового батька.

Публікація була зроблена не просто так, а приурочена до дня народження чоловіка.

У коментарях до допису підписники приєдналися до привітань та засипали спортсмена та його спадкоємця компліментами.

Нагадуємо, що зараз Василь Вірастюк перебуває у стосунках з новою коханою. Попри складнощі в минулому, зараз чоловік знову зробив ставку на кохання, повір в нього і у свої 50 насолоджується теплим сімейним життям. Про це навіть говорять публікації на його акаунті.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.