Лілія Ребрик показала свій ідеальний будинок: голі стіни, проте простора тераса і кімната для старшої доньки

Телеведуча Лілія Ребрик показала свій недобудований, проте дуже омріяний, будинок. Старша донька вже висунула свої права на найрозкішнішу кімнату.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не звикла приховувати своє особисте життя. Жінка з радістю ділиться досвідом та дізнається думку своїх підписників. Вона впевнена, що обговорення та аргументування можуть допомогти комусь розв’язати нагальну проблему.

Нещодавно, на її сторінці в Instagram, з’явився новий допис щодо грудного вигодовування в людних місцях. Жінка щиро цікавиться міркуванням інших та не боїться висловлювати свою думку.

“Я з того табору, хто за грудне вигодовування всюди, де скомандує дитина. Звісно, я не маю на увазі: годувати на загальне споглядання хизуючись цим і демонструючи це. Але бігти терміново додому, аби тільки не образити когось цим процесом — я проти такого”, – написала Ребрик.

Лілія Ребрик висловилася щодо природного виготування
Лілія Ребрик висловилася щодо природного виготування

Крім того, жінка показала родинний будинок, який вони вже придбали та роблять ремонт. Поки просунулися вони не далеко – в будинку ще досі голі стіни, не зроблена підлога та навіть стеля. Проте, вона з задоволенням приходить до омріяного маєтку, щоб уявити, як вони всім сімейством будуть там жити.

“Давно не були в нашому “будинку мрії”. Колись ми доробимо тут ремонт”, – написала Лілія.

Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії
Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії

Лілія показала місце, де в майбутньому родина зможе проводити дні на свіжому повітрі – терасу. Й хоча поки вона мало схожа на місце затишку та спокою, тераса вражає своїми масштабами. Дійсно, місця вистачить усім і домашнім, і гостям.

Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії
Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії

А ось мансардний поверх вже “забила” собі старша донечка Діана. Дівчинка скористалася поповненням в родині, віддала свою кімнату маленькій Аделіні та зайняла найбільшу. Попри те, що зараз в ній нічого не має, скошена стеля та великий простір роблять її по-справжньому чарівною.

Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії
Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії

Загалом, робити висновки ще зарано. Проте, телеведуча вірить, що коли всі роботи буде завершено, їх родина зможе переїхати в ідеальний будинок та насолоджуватися життям у своєму сімейному гніздечку.

Схожі статті

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі. Зірки поділилися останніми кадрами, які одразу навели публіку на думки про воззʼєднання.