Тонкий носик з горбинкою, губи середньої пишності: онучка Софії Ротару показала, як виглядає до уколів краси

Онучка легенди української естради Софії Ротару Соня Євдокименко показала, як виглядає до процедур краси. Чим насправді зірку нагородила природа?

Як відомо, у Софії Михайлівни вже не так і багато спадкоємців. Її єдиний син Руслан подарував двох онуків, які отримали імена на честь своїх бабусі та дідуся. І Анатолій, і Софія успадкували від своїх рідних все найкраще: від вроди до талантів.

І хоча Соня намагалася пірнути у світ музики, отримавши поразку, вирішила, що це не її історія, поступившись місцем рідному брату. Зараз Євдокименко проживає в Сполучених Штатах Америки, вчиться на дизайнера, а також працює моделлю. Професія їй безумовно по плечу, адже природа нагородила і зростом, і аристократичної зовнішністю, і відчуттям міри.

Безумовно, з фінансовою допомогою родини та блискучою освітою Соня Євдокименко швидко знайшла собі місце у Нью-Йорку. Але активно продовжує працювати над собою, адже індустрія вимагає чималої роботи.

Онучка Софії Ротару показала, як виглядає до уколів краси

Онучка Софії Ротару з'явилася на вулицях Мангеттону в дивному образі
Онучка Софії Ротару показала, як виглядає до уколів краси

Тим паче, що тренди та стандарти краси постійно змінюється, а час не стоїть на місці. Соня Євдокименко молода та перспективна, і все ж таки намагається підтримувати свої позиції за допомогою косметології, і звісно, цього не цурається.

Так, нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких можна побачити, якою саме Соню зробила природа.

Варто відмітити, що фанати часто помічають між нею та бабусею серйозні схожості, але вона все ж таки більше походить на свою матір Світлано. Хоча раніше говорили про те, що зіркова свекруха та невістка виглядають, наче матір та дочка.

от наприклад, рідний брат Соні Анатолій взагалі не взяв від своєї бабусі нічого, і повністю успадкував материнську зовнішність. Руслан Євдокименко залишився в стороні, адже подарував лише своїй дочці губи, і більше нічого.

Схожі статті

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі. Зірки поділилися останніми кадрами, які одразу навели публіку на думки про воззʼєднання.