Густі брови, сережка у вусі: як виглядає син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв – новий український “краш”

Як виглядає син Наталії Сумської В'ячеслав Хостікоєв? З'явився новий український "краш", який може перевершити навіть Дана Балана. Детальніше в статті.

Свого часу і Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв вважалися найкрасивішими представниками театру. Тому зовсім не дивно, що публіка була готова визнати вроду їхньої спільної дитини. Так, В’ячеслав Хостікоєв з’явився на світ 30 років тому. Хлопець одразу ж був схожий на свою матір, і впродовж усього життя ці риси його зовнішності не змінювалися.

Юнак пішов стопами своїх батьків і одразу ж зрозумів, що пов’яже своє життя з театром та кіно. Йому вдалося відзнятися у багатьох стрічках, взяти участь у великій кількості вистав, і заявити про себе на всю країну ще в молодості.

Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв показав, як виглядає

В'ячеслав Хостікоєв розповів про свою хворобу
Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв показав, як виглядає

Цікаво, що зі своїм старшим братом він взагалі не схожий. Григорій також свого часу вважався надзвичайним красенем, про якого мріяла всі дівчата в країні. Але якби вони не відрізнялися, обидва при цьому завжди отримували компліменти і від глядачів, і від преси. Час минає, але В’ячеслав Хостікоєв не здає позиції.

Так, чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій показав, що все ще може претендувати на звання українського мачо.

Нагадуємо, що для Наталії Сумської шлюб з Анатолієм Хостікоєвом став другим. До цього вона перебувала у союзі з Ігорем Мамаєм, від якого народила дочку Дарину.

По-батьковій лінії у В’ячеслава також є брат Григорій, який народився у шлюбі Анатолія Хостікоєва з Любов’ю Кубюк. Судячи з усього, Анатолій Хостікоєв на даний момент проживає окремо від своїх батьків, має дівчину, але не поспішає ділитися новинами з приватного життя.

Зокрема, поки що він не розповідає журналістом, чи збирається одружуватися, і чи є в нього плани на родину. Однак, нещодавно актор розповів про свій скандал з тіткою Ольгою сумською, і зізнався, що вони досі перебувають у конфлікті.

Схожі статті

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі. Зірки поділилися останніми кадрами, які одразу навели публіку на думки про воззʼєднання.