Наче із фільмів про Гаррі Поттера: 36-річна Леся Нікітюк показала, що позаду у неї є ще одне обличчя

Чи точно ви знаєте де у людини знаходиться обличчя? Не спішіть з відповіддю, оскільки Леся Нікітюк зможе здивувати вас наявністю ще одного досить цікавого варіанта.

Серед українських телеведучих Леся Нікітюк є однією з найпопулярніших серед глядачів. Її чудове почуття гумору та неймовірна харизма, доповнені неповторною вродою, спроможні вразити кого завгодно. Але варто зазначити, що краса часто є наслідком великих зусиль, які витрачені на її досягнення. Ось і Леся дуже багато часу приділяє фізичній активності, складанню здорового раціону та, звісно ж, косметичним процедурам.

Не в останню чергу привабливість та молодість її обличчя підтримуються різноманітними масками. Але цього разу маску, яка їй сподобалася, Леся вирішила розмістити не на обличчі, а на… формах нижче пояса! Цікавий спосіб потурбуватися про ніжну шкіру на них. Чи, може, телеведуча занадто буквально переклала англійську назву цієї частини тіла?

Леся Нікітюк показала, куди вона наносить маску
Леся Нікітюк показала, куди вона наносить маску

Проте варто зазначити, що із формами у Лесі все дуже добре! Можливо, дівчатам варто взяти такий інструмент на озброєння, щоб трішки полегшити години активної праці в спортзалі? Хоча, звісно, варто пам’ятати, що розкішний вигляд Нікітюк в ефірах — це також заслуга роботи цілої команди професіоналів.

Нещодавно зірка публікувала сторіс, де продемонструвала, як візажисти та перукарі готують її до знімань одного з епізодів “Хто зверху?”. Зараз Леся віддала шану українським стилістам та швачками, завдяки яким вона щоразу завжди може похизуватися модними вбраннями.

Леся Нікітюк показала, куди вона наносить маску
Леся Нікітюк показала, куди вона наносить маску

Телеведуча зазначила, що в умовах постійної відсутності електроенергії та інших труднощів команда не тільки підготувала 18 унікальних образів для неї, а також створила понад 350 костюмів для різноманітних конкурсів! Причому робота українських майстринь і в плані дизайну, і в плані виконання настільки якісна, що вони отримують замовлення від зірок світового рівня, серед яких Леді Гага.

Схожі статті

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі. Зірки поділилися останніми кадрами, які одразу навели публіку на думки про воззʼєднання.