Поближче до Тиси: 45-річний Дан Балан на велосипеді проїхався українськими дорогами в обтягуючому тріко

Який транспорт ви оберете, щоб приїхати до тієї, кого щиро любите? Навряд спосіб пересування матиме значення. Та хоч пішки! Дан Балан, наприклад, обрав для цього велосипед.

Відомий молдавський співак Дан Балан засвітився в українських Карпатах неподалік від тієї самої річки Тиси, навколо якої сформувався справжній “флешмоб” з її перепливання. Своїми переміщеннями він поділився у соціальних мережах, викликавши захоплення у своїх шанувальників.

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан вперше за 2 роки з’явився в Україні

Нагадаємо, що 45-річний співак вперше за 2 роки відвідав Україну. Дан зізнається, що скучив, а тому вирішив приїхати. Та чи натякає на щось Балан трьома крапками після слова “сумував”? Можливо, він скучив не тільки за українськими лісами та дорогами, якими артист так радісно їздить на велосипеді, а й за кимось конкретним?

Звісно ж, в цьому контексті хочеться згадати про Тіну Кароль. Але у своїх дописах Дан досить чітко давав зрозуміти, що між ним та українською співачкою немає та ніколи не було ніяких стосунків, крім робочих. 45-річний красень просив шанувальників не жити в ілюзіях і припинити турбувати його сім’ю та близьких.

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан вперше за 2 роки з’явився в Україні

Чутки про взаємини пари виникли у 2019 році, коли між Баланом та Кароль спалахнули пристрасті на шоу “Голос країни”. Регулярний флірт, сцени ревнощів, знайомство Тіни з мамою молдавського артиста — все це давало привід думати, що між зірками дійсно є щось романтичне. Але варто розуміти просту істину: багато з того, що відбувається на екрані, створено штучно виключно для популяризації проєкту.

Тому, як і зазначив співак, Україну він відвідав саме тому, що скучив за нашою ненькою. Дану ніколи не були байдужими ні українська культура, ні український народ. Після 24 лютого артист підтримав Україну та навіть зацитував рядки зі знаменитого вірша Тараса Шевченка.

На відео, опублікованому Баланом, він катається на велосипеді по Буковелі. Співак має радісний вигляд та щиро радий, що знову відвідав нашу країну.

Схожі статті