38-річна Міка Ньютон вразила результатом тесту на рак з онкоцентру: співачка давно очікувала цього

Популярна українська співачка Міка Ньютон давно говорила про те, що на неї чекає черговий тест на рак, результати якого її серйозно хвилювали. І вона їх отримала.

Міка Ньютон не втомлюється говорити про те, наскільки важливо постійно перевіряти своє здоров’я. Сама співачка потрапила у пастку самообману. Тривалий час вона почувалася погано, але ігнорувала симптоми, вважаючи, що це щось не надто серйозне і із розряду того, що не потрібно терміново лікувати.

Але як з’ясувалося згодом, мова зайшла про онкологію. І Міка Ньютон дотягнула до того стану, коли довелося добряче попрацювати, щоб увійти в стан ремісії. На щастя співачка боролася сміливо, впевнено, і досягла результату. Ремісія у Міки Ньютон настала 5 років тому.

Міка Ньютон показала результат свого тесту на онкологію

Міка Ньютон розповіла про народження малюка та показала його
 Міка Ньютон показала результат свого тесту на онкологію

Неодноразово артистка приїжджала до України і розповідала у студії, коли в неї брали інтерв’ю вітчизняні журналісти, як їй вдалося вилікуватися та пройти через страх та біль. Поруч з артисткою завжди був її коханий чоловік Кріс. Дітей у зірки поки що немає, але схоже саме зараз вона зможе цим зайнятися.

Адже близько п’яти років Міка Ньютон була вимушена уважно слідкувати за своїм здоров’ям та перевірятися кожен квартал, здавати тести і відслідковувати власний стан. Ризик рецидиву був доволі високий. Місяць тому Міка Ньютон розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що саме зараз настав етап, коли вона може отримати абсолютну перемогу.

Зірка розповіла під час свого останнього візиту до онкологічного центру, що це може бути її останній тест на рак. Якщо він буде негативним, то Міка Ньютон більше не буде приходити на регулярну перевірку.

Міка Ньютон показала результат свого тесту на онкологію. Скріншот особистої сторінки зірки

Зокрема, вона опублікувала у своєму блозі скріншот її листування чи то з лікарем, чи то з менеджером з лікарні та поділилася новиною, що все сталося саме так, як вона того очікувала: онкології немає, а отже Міка може більше не приходити на перевірки. Хоча сама Ньютон наполягає на тому, що необхідно дослухатися до себе і постійно робити чекапи.

Схожі статті