Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вивалилася зі сцени, а Андрію Данилку тільки в радість: що утнули зірки?

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вивалилася зі сцени, а Андрію Данилку тільки в радість. Нещодавно зірки дали черговий концерт, але що ж вони утнули на сцені?

Недарма Андрію Данилко та Інні Білоконь вдається так багато років працювати разом. Напевно жодна команда не може похизуватися такою міцною дружбою, як ті двоє, які пройшли величезний шлях від простих товаришів у коледжі, до справжніх зірок, яких знають на інтернаціональному рівні.

Вєрку Сердючку люблять повсюди, адже вона заявила про себе ще на Євробаченні. Весела провідниця навіть встигла засвітитися у американському блокбастері з Джейсоном Стетхемом.

І все завдяки таланту, харизмі, а також відмінному почуттю гумору. Останнє неможливо відняти у обидвох особливо

Інна Білоконь показала, що зробила на сцені з Данилком заради глядачів

Мама Вєрки Сердючки показала, як виглядає її зять
Інна Білоконь показала, що зробила на сцені з Данилком заради глядачів

Зокрема нещодавно колектив нагадав своїм фанатом, за що вони так їх люблять. Так, Вєрка Сердючка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі знімки, зокрема на яких показала, як мама Вєрки вивалилася зі сцени.

Знімки вийшли дуже живими, веселими, а Андрій на кадрах те й діло що сміється та посміхається. Безумовно, відпочинок пішов йому на користь, а нещодавній мовний скандал не зміг вплинути на настрій.

Нагадуємо, що декілька днів тому колектив повідомив про скасування концерту на Атлас Вікенд. Аудиторія була надзвичайно розчарована почути цей факт, адже багато хто вирішив вирушити на фестиваль лише заради Вєрки. Зірка пояснила, що не може організувати виступ через відсутність людей в колективі.

Однак, публіка впевнена, що імовірно Андрій не хоче проводити виступ через скандал. Тим не менш, ніяких заяв на цей рахунок не було. Окрім того, нещодавно колишній танцівник Андрія Данилка давав інтерв’ю, в якому підтвердив, що дійсно з колективу пішла деяка частина людей через те, що не було концертів, а відповідно і заробітку.

Схожі статті