Таран не втримала свої ґудзики, а від її колег “втік” стіл: кому з 1+1 вдалося перевершити Падалко без зуба?

Під час прямого включення може відбуватися все що завгодно. Якось Лідія Таран не втримала свої ґудзики, а від її колег "втік" стіл. Але кому з 1+1 вдалося перевершити Падалко без зуба?

Прямі ефіри мають свої плюси, і так само свої мінуси. Найгірше, що може статися — це несправна техніка або провали в ефірі через ведучих. Втім, з великими професійними командами ці проблеми хоча і страшні, але майже не трапляються.

Чого не скажеш про казуси. Є події, які трапляються несподівано, проконтролювати їх ніяк не можна, і публіка як правило ставиться до цього не з осудом, а з гумором. І навіть більше, з нетерпінням чекає, коли знову зможе побачити, як ведучий викручуються із вельми цікавих ситуацій.

Ведучі каналу 1+1 розповіли про найгучніші конфузи в прямому ефірі

У Марічки Падалко в прямому ефірі випав зуб
У Марічки Падалко в прямому ефірі випав зуб

Так, буквально нещодавно Людмила Барбір, наприклад, не знала, що знаходиться в прямому ефірі і нецензурно висловилася про свій костюм. Руслан Сенічкін одразу перехопив ініціативу, зрозумівши усю складність ситуації, і заявив, мовляв, всі люди, всі все розуміють.

Коли Лідія Таран втратила свій ґудзик під час ефіру, це також була історія здебільшого пов’язано з стилістами, але це неможливо було проконтролювати. Хоча аудиторія добрячу посміялася над збентеженням команди.

Нещодавно у ведучих взагалі втік стіл зі студії. В якийсь момент він просто почав зникати з кадру. Не дивлячись на це, журналісти взагалі навіть трішки не розгубилися.

Але побити рекорд Марічки Падалко напевно не вдасться в Україні нікому і ніколи. Про неї знає увесь світ, адже сюжет про ведучу, яка в прямому включені втратила зуба і навіть оком не повела, і продовжила далі читати з суфлера облетіла всі країни. І звичайно колеги привітали українську журналістку з проявом найвищої професійності.

І навіть Наталія Островська, яка стала свідком, як собачка через нерви зробила купку на столі не змогла перевершити у цьому плані свою колегу.

Схожі статті