Кохана Мурата Налчаджиоглу показала дві смужки і заговорила про відповідальність: “Найголовніше в житті”

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі публічно показала дві смужки на тесті і заговорила про необхідність мати відповідального партнера.

Після того, як стало відомо про нову кохану колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата, кількість її підписників значно зросла. На блогерку постійно дивляться, за нею спостерігають, а її популярність підвищується.

Вельми цікаво, що Анастасія Фоксі, як виявилося, знає, як повернути на себе погляди, а також заінтригувати публіку неоднозначними новинами, які можна інтерпретувати по-різному. Наприклад, не так давно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала обручку на безіменному пальці. А Мурата вона почала називати своїм чоловіком.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала дві смужки і заговорила про відповідальність

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі
Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала дві смужки і заговорила про відповідальність

Публіка вирішила, що мова йде про одруження. Однак, це виявилося не більше, ніж жартом. Зокрема, Анастасія була вимушена особисто спростувати новину про те, що вийшла заміж за турецького бізнесмена.

Закінчилася стара інтрига, розпочалася нова: на її акаунті з’явився свіжий знімок, на якому можна помітити результати тесту.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала дві смужки і заговорила про відповідальність. Скріншот особистої сторінки зірки

“Найголовніше в житті — знайти правильного відповідального супутника. Але на жаль, не кожному це вдається”

Судячи з усього, Анастасія захворіла. Однак не виключено, що таким чином вона хотіла заговорити або натякнути на свою вагітність. Тим паче, що дівчина вельми часто говорить про сімейне життя, потенційне майбутнє, цінності, тощо.

Нагадуємо, що в житті Мурата Анастасія з’явилася майже одразу після його розлучення з Лілією Реус. Пара розійшлася всього через декілька місяців після весілля. А Анастасія Фоксі засвітилася бізнесменом через декілька тижнів в Арабських Еміратах на відпочинку. Там же була дочка підприємця Софія.

Схожі статті