Син Таїсії Повалій показав з-за кордону, як зараз виглядає: схожий на Олега Винника більше, ніж сам Винник

Син відомої української співачки Таїсії Повалій вийшов на зв'язок та показав, як змінився під час свого життя за кордоном. Став абсолютною копією Олега Винника.

Ім’я Таїсії Повалій почало особливо часто з’являтися у пресі 2 роки тому. І недарма, адже українці були вражені її вчинком: артистка не просто обрала Москву, але й усіма можливими методами її підтримує, і звичайно не безкоштовно. Дійшло навіть до того, що артистка виконала народну українську пісню на концерті, що був влаштований участь підтримки всього того, що відбувається на її батьківщині.

Тим часом її син спочатку виступив у підтримку України, але потім емігрував закордон і мало-помалу почав зникати з інформаційного простору. Публіка помітила, що чоловік наче намагається зайняти чи то нейтральну позицію, чи то непомітно перейти на бік своєї мами.

Син Таїсії Повалій показав, як змінився під час життя за кордоном

 Син Таїсії Повалій показав, як змінився під час життя за кордоном

Син Таїсії Повалій показав, як змінився під час життя за кордономДенис здебільшого намагається не робити ніяких гучних заяв, і живе собі в своє задоволення.

Його все рідше згадують в пресі, тож можна сказати, що деякі свої цілі він все ж таки реалізував. Про Таїсію Повалій також забули вже і на Росії. Неодноразово українські продюсер говорила про те, що артистка насправді мала величезний шанс стати так би мовити новою легендою української естради, посунувши з цього п’єдесталу Софію Ротару, яка вже давно насолоджується пенсією, і не дає концертів.

Але не так склалося як гадалося. Вибір був зроблений, і повернути минуле вже точно не вийде. Окрім того, час минає, і Таїсія Повалій проходить ті самі зміни, що і безліч артистів, які з часом непомітно забувалися. Так само з дорослішає і її син Денис.

Нещодавно чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому його неможливо впізнати. Чоловік вирішив змінити свій імідж і став копією Олега Винника.

Нічого спільного в їхніх рисах обличчя звичайно немає, але якимось чином Денису вдалося повністю скопіювати його образ та енергетику, і погляду достатньо для того, щоб зрозуміти, кого він нагадує.

Схожі статті