Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт повернув екс-кохану? Гуморист як ніколи близько до своєї цілі. Зірки поділилися останніми кадрами, які одразу навели публіку на думки про воззʼєднання.

Ксенія Мішина обожнює подорожувати, і як людина, яка може себе забезпечити абсолютно всім не відмовляє собі в даному задоволені. Звичайно, вона як правило рушає у різноманітні поїздки разом зі своїм маленьким сином Платоном.

Однак, далеко не всі поїздки проходять добре, а особливо останні відпочинок сім’ї взагалі був вельми екстремальним через різноманітні події, які супроводжували Ксенію та Платона майже кожного дня.

Переможець Холостячки Еллерт та Мішина поділилися кадрами з США

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Якщо пощастить, на цей раз Ксенія Мішина зможе насолодитися подорожжю на повну. Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, на якій постала посеред міського пейзажу Нью-Йорку. У дописі зірка повідомила, що нарешті змогла потрапити туди, і на цей раз фотографія — не фотошоп.

Цікаво, що саме зараз там знаходиться її колишній коханий Олександр, який ще 3 роки тому говорив про те, що буде боротися за свою любов і намагатиметься повернути акторку. Так сталося, що 2022-й абсолютно все змінив, і гуморист прийняв рішення емігрувати замість того, аби боротися за свою любов.

Хоча після останній зустрічі Ксенія та Олександр конфліктували між собою, імовірніше за все їм таки вдалося помиритися, так як обидва заявили, що між ними все добре.

І хто знає, можливо зустріч цих двох станеться, адже часто вони замовчували правду про свої побачення після розставання.

Переможець Холостячки Еллерт та Мішина поділилися кадрами з США

Олександр виглядає спокійним. Він публікує фотографії із занять йогою та спортом. За Ксенію не говорить ані слова. І все ж таки вперше за довгий час вони близько одне до одного як ніколи, адже раніше їх розділяв океан.

Але як відомо Ксенія Мішина нібито перебуває на даний момент в любовних стосунках. І все ж таки все змінюється, і дуже швидко.

Схожі статті

Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.