Що відомо про молодого обранця Софії Ротару? Співачка тримала особисте в таємниці, але її подруга все видала

Легендарна українська співачка Софія Ротару багато років тому назавжди попрощалася зі своїм коханим чоловіком Анатолієм, і з тих пір, за офіційною версією, не перебувала в романах.

Більше 20 років тому Софія Михайлівна Ротару поховала свого покійного чоловіка. З Анатолієм Євдокименком вона була разом більше 30 років. Їхній спільний шлях розпочався ще в юності, був прокладений через музичну індустрію і завів їх до багатства та слави. Але чоловік артистки не зміг в повній мірі насолодитися розкішним життям, адже діставшись піку кар’єри своєї дружини, над якою він працював багато років, помер від інсульту.

Софія Ротару показала, як виглядає її онук та чим займається
 Екс-директорка Софії Ротару розповіла про її молодого обранця

Саме з його смертю розпочалися численні скандали. По-перше, говорили про те, що Софія Михайлівна нібито не була ідеальною дружиною, і приносила багато проблем сім’ї свого чоловіка. Зокрема в цьому питанні свою руку доклав її девір, який почав давати інтерв’ю, і вельми скандальні.

Пізніше стало зрозуміло, що Ротару взагалі може не повернутися на сцену. Однак, її син все ж таки через 2 роки зміг повністю взяти під контроль компанію та кар’єру матері і повернув її в шоу-бізнес з оновленим репертуаром та стилем. Подейкували, що Софія Михайлівна стала ще вродливішою, ніж в юності.

Екс-директорка Софії Ротару розповіла про її молодого обранця

Софія Ротару показала, як виглядає її син Руслан Євдокименко
 Екс-директорка Софії Ротару розповіла про її молодого обранця

Але все ж таки деякі речі вийшла з-під контролю, коли Анатолій помер. Зокрема, у зірки з’явилася концертна директорка, яка за сумісництвом стала її подругою. Ця дружба вилилася у неймовірну ворожнечу. Артистка дізналася, що її підлегла в неї краде кошти.

Жінка, потрапивши під суд, не стерпіла цього, і вирішила влаштувати справжню ворожнечу. Зокрема, вона заявила, що Софія Михайлівна написала на неї заяву через ревнощі до молодого обранця.

Саме в той період з’явилась інформація, що у легенди української естради нібито з’явився коханець, і набагато молодший за неї. Жодного підтвердження цим словам так і не було. Софія Михайлівна реагувала на подібні чутки з гумором і навіть зайвий раз не витрачала свого часу, аби їх спростовувати.

Згодом концертна директорка зникла з життя артистки, і так само чутки про молодого обранця.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.

“Настя краще збереглася”: підписники 43-річного Потапа здивувалися, наскільки постарів популярний продюсер

Старість часто підкрадається до людини дуже непомітно. Багатьом з нас хочеться побороти цей процес та виглядати в очах людей молодшими за число в паспорті. Не став виключенням і Потап.

Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.