Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що буде матір’ю вдруге: коли пара очікує народження малюка

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова зізналася, що буде матір'ю вдруге. Блогерка розповіла, коли очікує на народження малюка. Деталі в статті.

Певний період часу стосунки між Віктором Франковичем та Катериною розвивалися вельми повільно. Зокрема, це було продиктовано ситуацією в родині: Павлік доглядав за своїм важко хворим сином.

Коли хлопчик відійшов в інший світ, все кардинально змінилося. Зокрема, Віктор Франкович одружився і незабаром стало відомо, що його молода дружина Катерина очікує на первістка. 2021-го на світ з’явився Михасик.

Катерина Репяхова зізналася, коли планує народити від Віктора Павліка вдруге

Катерина Репяхова розповіла всі подробиці діагнозу сина Віктора Павліка
Катерина Репяхова зізналася, коли планує народити від Віктора Павліка вдруге

Блогерка ніколи не приховувала, що не збирається зупинятися, і хоче ще дитину. Вона розповідала про це, коли зізнавалася на рахунок пластики, і так само говорила про це, коли зізналася, що Віктор Павлік більше не хоче дітей.

Однак, зараз в родині є певні складнощі. У Михайла спостерігається затримка мовлення, і Катерина тільки зараз змогла розібратися в чому причина. Вона активно займається своєю дитиною, але також своїм здоров’ям. Зокрема нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що буде проходити генетичний тест на виявлення різноманітних причин, які можуть давати затримку мовлення у дітей.

Катерина Репяхова зізналася, коли планує народити від Віктора Павліка вдруге

Але зірка планує це зробити не у подорожі, де вона зараз знаходиться разом з синочкам, а вже після повернення. І окрім того Катерина одразу зізналася, що найголовніша мета — встановити проблема, так як вона планує ще одну дитину.

Відповідно, питання малюка блогерка, судячи з усього, буде займатися тоді, коли зможе владнати усі свої проблеми.

Нагадуємо, нещодавно Віктор Франкович пережив зупинку серця, переніс складну операцію і деякий час знаходився в реанімації. Зараз він проходить реабілітацію вдома. Поки Катерина разом з сином знаходиться за кордоном, Віктор Франкович насолоджується самотністю в Києві.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.

“Настя краще збереглася”: підписники 43-річного Потапа здивувалися, наскільки постарів популярний продюсер

Старість часто підкрадається до людини дуже непомітно. Багатьом з нас хочеться побороти цей процес та виглядати в очах людей молодшими за число в паспорті. Не став виключенням і Потап.

Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.