Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку, яку народила не від репера, а від іншого: “Моя маленька”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку, яку народила не від репера, а від іншого. Як зараз виглядає дівчинка, яку колись Олексій прийняв як рідну?

Коли Ірина Горова та Потап виходили в люди, вони часто брали з собою старшу дочку продюсерки Наталію, яка народилася у її шлюбі з Юрієм Горовим. Однак, тоді зірки ще далеко не все були готові розповісти журналістам, а тому походження спадкоємиці зірок було вельми таємничим.

Іронічно, що Наталка була дуже схожа на свого вітчима. Але ще іронічніше — це неймовірна схожість Юрія та Олексія між собою. Врешті-решт, Ірина хоча і розлучилася зі своїм попереднім чоловіком, але на розірвала з ним зв’язок. Все заради своєї спадкоємиці, яка змогла побудувати здорові відносини і з рідним батьком, із  названим.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку

А незабаром в родині сталося поповнення, і у Наталки з’явився братик Андрій. Зараз обидва вже дорослі. Хлопець обігнав свою рідну сестру за зростом, і тепер вона поруч з ним виглядає наче молодша сестра. Дівчина 2 роки тому вийшла заміж за іноземця, а також емігрувала.

На даний момент вона проживає зі своїм коханим в Польщі та займається маркетингом, як і раніше. До України вона приїжджає дуже часто. І так само мама з братом її відвідують нерідко.

Складається враження, що відстань лише зробила їхній зв’язок міцнішим, хоча і до цього Ірина демонструвала неабияку любов до своїх дітей. Що стосується Потапа, то складається враження, ніби він віддалився від своєї падчерки.

Але на загальну картину це особливо не впливає. Зокрема, днями продюсерка знову опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже знімок, який зробила разом з Наталкою, а в дописі ніжно назвали її своєю “Baby”.

Нагадуємо, що зараз мережею активно шириться чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа, а також можливо зраду зі сторони продюсера. Подейкують, що в нього роман з кращою подругою своєї дружини Анною Андрійчук.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.

“Настя краще збереглася”: підписники 43-річного Потапа здивувалися, наскільки постарів популярний продюсер

Старість часто підкрадається до людини дуже непомітно. Багатьом з нас хочеться побороти цей процес та виглядати в очах людей молодшими за число в паспорті. Не став виключенням і Потап.

Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.