Доля звела їх у день сім’ї: дружина Тімура Мірошниченка розкрила ім’я названої доньки і показала її обличчя

Нещодавно, відоме подружжя Мірошниченків повідомили про усиновлення другої дитини. Нарешті, пара розкрила дедалі особистості названої дочки.

Не так давно стало відомо, що подружжя Тімура та Інни Мірошниченко всиновило другу дитину. Вони забрали її із-за кордону та мала вже вдома. Нарешті, Інна розсекретила ім’я названої доньки та показала її лице.

У своєму Instagram, жінка опублікувала нові новий допис, у якому розповіла, як їхня нова донечка з’явилася в їх житті. Виявляється, Інна потрапила в затор та щоб згаяти час подзвонила у службу у справах дітей. Переглядаючи анкети дітей, перше, що їй кинулося в оці, це Ангеліна. Мірошниченко відразу зрозуміла – ця дівчинка, це її доля.

“Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш. Питаю, чи актуальна анкета?”, – написала жінка.

Мірошниченки показали названу доньку
Мірошниченки показали названу доньку

Інна відразу відчула, що вони з Тимуром мають подарувати сім’ю цій дитині та подружжя почало оформлювати всі необхідні папери. Час це зайняло не мало, цілих півтора місяці. Проте, соціальні служби робили вже для того, аби дитина скоріше приєдналася до родини.

“Я десятки разів плакала від вдячності людям, які допомагали, робили все, що в їхніх силах і навіть більше, аби пришвидшити це”, – пише Інна.

Нарешті ми побачили обличчя дівчинки. Вона світленька, як і Марсель. Сподіваємося, їй буде добре в компанії братиків та сестрички, а період адаптації пройде швидко та без зайвих перешкод. Підписники продовжують вітати родину з поповненням та пишуть чимало приємних слів.

“Те, як діти приймають інших дітей у свою сім’ю варте всіх нагород ВАМ, як батькам! Ваші діти – ваше відображення! Це дивовижно, як без ревності чи конкуренції зустрічають нових братика і сестру”, “Ангеліночці пощастило з родиною😍 дяка вам, що ще одна україночка тепер має чудову сімʼю!”, – написали під дописом.

Мірошниченки показали названу доньку
Мірошниченки показали названу доньку

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.