Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Дана Балана: навіть Тіна Кароль не зайняла місце поруч з ним

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Дана Балана. Як відомо, навіть Тіна Кароль не зайняла місце поруч з ним. Але мова йде про справжню модель.

Усе своє життя Дан Балан присвятив творчій кар’єрі. Тому зовсім не дивно, що він навіть не заговорював про те, що мріє побудувати велику та міцну родину. Постійне перебування в шоу-бізнесі стає серйозною перепоною для подібних речей. Тим не менш, Дан все ж таки перебував у серйозних стосунках, які йому навіть не вдалося приховати.

Ця історія кохання розпочалася ще в нульових. Тоді у пресі не було великого доступу до особистого життя зірок, як зараз. Найменша помилка під час ведення особистої сторінки в соціальній мережі Instagram може призвести до розкриття великих деталей. У той момент можна було лише покладатися на слова інсайдерів.

Дан Балан показав, як виглядає його колишня дружина

В мережі з’ясували, як виглядає колишня дружина Дана Балана

І молдавська преса саме так і вчинила. Так, дуже журналістів надійшла інформація про те, що Дан Балан близько п’яти років був одруженим, і обраницею чоловіка стала румунська модель. Нібито вона ще й народила йому хлопчика. Спадкоємця Балана назвали Аланом.

За цією версією, шлюб розвалився через ревнощі дівчини. Мовляв, вона не могла звикнути до того, що чоловік постійно знаходиться на гастролях, регулярно переживала на рахунок його вірності і врешті-решт стосунки зруйнувалися.

Дан ніколи не підтверджував цієї інформації, але її не брався її спростовувати. Хіба що усіх своїх інтерв’ю запевняє, що ніколи одруженим не був, але все ж таки в шлюб вірить.

Досі залишається загадкою, чи взагалі існувала благовірна зірки, якщо так, де вона зараз. Молдавський пресі повідомляли, що модель нібито переїхала в Тель-Авів, і проживає там разом зі своїм сином. Насправді це може бути правдою як мінімум тому, що Дан і сам разом з батьками деякий час проживав в Ізраїлі.

Цікаво, що історія з Тіною Кароль завершилася також скандалом. Дан Балан публічно попросив фанатів артистки залишити в спокої його родину і більше на фантазувати на рахунок їхніх стосунків.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.