Як виглядає вдівець Ніни Матвієнко? Художник з’їхав від своєї дружини і жив окремо, а тепер сумує за нею

Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко? Художник з'їхав колись від своєї дружини і жив окремо, а тепер сильно сумує за нею і повернувся в родину.

4 роки тому Ніна Матвієнко дала ексклюзивне інтерв’ю, яке було пов’язано з її розлученням. Артистка до глибини душі вразила публіку, заявивши, що вирішила розійтися зі своїм благовірним, з яким прожила в шлюбі більше 40 років. Складалося враження, що це злий жарт.

Але артистка не приховувала свого великого розчарування. Її благовірний Петро Гончар з’їхав з дому та закрився у своєму будиночку на дачі, де займався живописом. Як відомо, він являється художником, тісно пов’язаний з творчістю і сам по собі вельми творча людина.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько

Ніна Матвієнко розповіла про свій ювілей
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько

Ніна Митрофанівна була вельми жорстка у своїх висловлюваннях, і не залишала навіть жодного простору для домислів та фантазій. Все складалося у картину, яка демонструвала, що співачці увірвався терпець.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько. Петро Гончар

Однак, все налагодилося. І незабаром Ніна Митрофанівна з чистим серцем повідомила про те, що дуже шкодує про сказане. Мовляв, наговорила згаряче.

Пізніше зірка також розповіла, що виявляється Петро важко сприймав сенсорне навантаження. Тобто в будинку постійно була велика кількість людей, і саме тому він вирішив жити в самітництві. Ніна Митрофанівна це прийняла.

Зараз вже Петро Гончар повернувся додому і допомагає дочці та зятю справлятися з онучкою Ніною, яка свого часу була названа на честь своєї бабусі. Чоловік став опорою сім’ї.

З моменту похорон його дружини і до сьогодні Петро Гончар не дає жодних інтерв’ю та коментарів. Власне, і раніше він був дуже закритий образ життя і не спілкувався з журналістами.

Нагадуємо, що після смерті співачки залишився величезний триповерховий маєток, в якому раніше жила вся сім’я. Нині там також проживають Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Ніна Мірзоян, а також Петро Гончар. Старша онучка художника Уляна декілька років тому з’їхала від сім’ї.

Схожі статті

Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.