“Настя краще збереглася”: підписники 43-річного Потапа здивувалися, наскільки постарів популярний продюсер

Старість часто підкрадається до людини дуже непомітно. Багатьом з нас хочеться побороти цей процес та виглядати в очах людей молодшими за число в паспорті. Не став виключенням і Потап.

Бувши одним з найуспішніших продюсерів України, Потап завжди привертає до себе увагу. Іноді демонстрація цієї уваги є позитивною, деколи дивною, а часом навіть абсурдною. Ось і зараз Олексій, вирішивши розповісти підписникам про значення хіп-хопу для свого життя, побачив не підтримку думки чи її обговорення, а коментарі про власну старість.

“Пора пластику робити”, “Потап, фарбуй бороду”, — відреагували на допис співака шанувальники

Потап здивував підписників своїм виглядом
Потап здивував підписників своїм виглядом

Під дописом репера відзначають, що він зберігся не так добре, як його дружина Настя Каменських. Варто зазначити, що обоє зірок святкують свої дні народження на початку травня: співачка 4 числа, а Олексій — 8. А ось різниця у віці між ними значно помітніша — Потап старший за Настю аж на 6 років! Нещодавно він відсвяткував своє 43-річчя.

Для свого віку репер має чудовий вигляд. Що ж до сивини, на якій акцентують підписники, то у багатьох людей вона з’являється ще до 40, а окремі “щасливчики” починають сивіти навіть не відзначивши 30-річчя. Тим паче життя артиста насичене різними стресами, серед яких постійний хейт та розпускання пліток.

Хоча Потап завжди зазначає, що не реагує на негатив, але повністю ігнорувати його практично неможливо. Тим паче коли в новинах його то раптово ховають, то ледь не оформляють розлучення з дружиною. Звісно ж, періодично артисту доводиться на це реагувати та спростовувати різні плітки, які іноді можуть впливати на репутацію Олексія.

Потап здивував підписників своїм виглядом
Потап здивував підписників своїм виглядом

Що ж стосується рідкої спільної появи Потапа та Насті в дописах та на публіці, то варто розуміти, що не всі люди, навіть відомі, хочуть виносити особисте на велику аудиторію. До того ж обоє зараз знаходяться за кордоном, часто в інших країнах, де намагаються майже з нуля побудувати успішну кар’єру на нових для себе музичних ринках.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.