Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Юрія Горбунова вперше: вона зовсім не схожа на тростинку Осадчу

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Юрія Горбунова вперше? Ця жінка зовсім не схожа на струнку Катерину Осадчу, яка народила зірці аж двох спадкоємців.

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов багато років прожив у шлюбі жінкою, яка була набагато старшою за нього. З нею вони познайомилися в театрі. Людмила Горбунова була балериною. На той момент вона мала чоловіка та дитину. Втім, доленосна зустріч з майбутнім телеведучу повністю змінила її життя. В результаті вона пішла від свого благовірного, забравши дитину, і побудувала нову сім’ю.

Цікаво, що при цьому вона так і не народила Юрію малюка. Через деякий час публіка змирилася з цим фактом і навіть співчувала зірці, адже складалося враження, що Юрій міг би стати прекрасним сім’янином.

Власне, це враження було правдивим, адже 2016 року Юрій Горбунов зробив велику заяву, дізнавшись, що він таки розлучився зі своєю дружиною.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина Людмила

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина Людмила

Публіка вже підозрювала його у романі з Осадчою, і дане зізнання лише підігріла чутки. Втім, сталося непередбачуване: Юрій заявляв, що він вже 2 роки як розстався зі своєю благовірн, але аудиторія підозрювала, що насправді Горбунов пішов від Людмили до Катерини.

Досі преса намагається спіймати двох зірок на тому, чи дійсно вони зійшлися після розлучення Горбунова, чи насправді мав місце заборонений роман.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина Людмила

Нещодавно ведучий ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, що виявляється з Людмилою підтримує зв’язок і спілкується принаймні раз у місяць. Також він розповів, що зараз колишня балерина знаходиться в Сполучених Штатах Америки, так як гостює у своїх дітей.

Але планується повернення до України. Людмила тут чекає нерухомість, з якою необхідно владнати всі справи. Горбунов запевняє, що не збирається розвивати повністю стосунки з колишньою дружиною, адже за роки шлюбу вони стали рідними людьми.

Схожі статті