“Миша у тебе в штанах”: Оля Полякова різко висловилася після яскравої фотосесії доньки в “костюмі Єви”

Деякі люди вважають, що негативна реакція є такою ж хорошою, як і позитивна. Гірше, коли людям байдуже. Та чи згодна з цим Маша Полякова після своєї сміливої фотосесії?

Шанувальники знають Олю Полякову, як дуже відкриту та епатажну зірку. Вона ніколи не приховує щирих емоцій, залюбки демонструє свою природну красу — часто на межі фолу — та чудово вміє користуватися власними перевагами. Її 19-річна донька Маша багато в чому схожа на свою зіркову маму. Схожість можна помітити як візуально, так і в характері.

Приміром, дівчина завжди чесно говорить свою думку. Вона не намагається догодити чи задобрити когось, а залишається собою. Також Маша любить яскраві образи, модний одяг та фотосесії без нього. Саме одну із таких донька Полякової продемонструвала фанатам, викликавши, як це часто буває з її мамою, досить бурхливу та неоднозначну реакцію.

Нові фото доньки Олі Полякової викликали жваву дискусію серед підписників
Нові фото доньки Олі Полякової викликали жваву дискусію серед підписників

Найбільше користувачам сподобалася справжність Марії. На світлинах вона без ретуші й косметики. Також дівчина ніколи не застосовувала ботокс чи подібні засоби, щоб додати об’єму губам або прибрати “недоліки”. Красуня не вишукує в собі те, що можна змінити, а знаходить переваги та цікавинки навіть у тому, що інші намагалися б приховати.

Також шанувальників вразила сміливість Маші. Все ж не кожна дівчина здатна наважитись на таку фотосесію. Водночас деякі коментатори навпаки були обурені тим, що Маша така молода, а вже демонструє подібні світлини! Та на це миттєво відреагувала Оля Полякова, зазначивши, що її дочці вже 19, тому нічого поганого в сміливій фотосесії вона не бачить.

Нові фото доньки Олі Полякової викликали жваву дискусію серед підписників
Нові фото доньки Олі Полякової викликали жваву дискусію серед підписників

До слова, мама дівчини була дуже активною в коментарях. Відразу помітно, що співачка не хоче, аби думка хейтерів якось засмутила Марію. А ще це чудовий майстер-клас по роботі з критикою, яка часто є необґрунтованою та існує виключно заради самої критики.

“Миша у тебе в штанах”, — відреагувала співачка на один із хейтерських коментарів під дописом Маші

В коментарях також знайшлися ті, кому не сподобалася робота фотографа. Підписники зазначили, що для любителя результат непоганий, а ось якщо зверталися до профі, то за його працю явно переплатили. Але більшість аудиторії була приємно вражена як стилем світлин, так і природною красою Марії, яку на них можна розгледіти.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.