Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині: “Переживає”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, як інцидент з його загубленим сином відобразився на дитині. Виявляється наймолодший спадкоємець добре все запам'ятав.

Безумовно, Григорій та Христина мають репутацію ледь не ідеальних батьків. Хоча зараз обидва намагаються транслювати свою не ідеальність. Телеведучий та його дружина все частіше розповідають про невдачі, які в них відбуваються у вихованні дітей, про те, як вони можуть посваритися, або не встигають кудись.

Раніше, слідуючи трендам Instagram, пара ніколи про це не говорила. Але зараз абсолютно інша ситуація, і важливо бути щирими зі своєю публікою, а отже Григорій та Христина крокують у ногу з модою та вимогами суспільства.

Зокрема, не так давно вони розповіли, як загубили по дорозі на пошту одного зі своїх синів. Виявляється, дитину просто забули. Завантажені справами батьки не одразу зрозуміли, що відбувається. Але тільки-но усвідомили, одразу забрали хлопчика.

Григорій Решетнік розповів, як син відреагував на те, що загубили його братика

Григорій Решетнік розповів, як вони з дружиною загубили сина
Григорій Решетнік розповів, як вони з дружиною загубили сина

Звичайно, ситуація смішна, і викликала позитивну реакцію у публіки. Але з’ясувалося, що наймолодший добре все запам’ятав, і тепер дуже хвилюється, аби батьки його також не забули.

Так, Григорій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показав, як вони сім’єю збиралися в дорогу. Зараз родина знаходиться в подорожі, яку влаштувала поїздом. На кадрі маленький Сашко сидить у валізі. Виявляється, хлопчик боїться, аби його не залишили.

Григорій Решетнік розповів, як син відреагував на те, що загубили його братика

Цікаво, що мрія багатьох дітей девʼяностих стати так би мовити героєм фільму, який отримав повну волю дій та залишився в домі наодинці сучасних діток не надто тішить та радує.

Практика демонструє, що зараз діти мають більш міцні та емоційно глибокі взаємини зі своїми батьками, і точно не будуть тішитися тому, що їх забули вдома під час поїздки.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.