Народила третього та знову вагітна: Джамала розповіла, з чим мала справу у перші місяці виношування дитини

Перші місяці вагітності для багатьох жінок є найскладнішими. Особливо коли доводиться проходити через усе в непростих умовах, в яких живе країна. І Джамала є однією із таких молодих матусь.

Заходячи на сторінку Джамали, можна подумати, що вона чекає ще одну дитину. Співачка активно ділиться історіями про свою третю вагітність та демонструє відповідні фото. Для зірки ця подія є надзвичайно важливою. Очікування дитини — найяскравіший символ того, що життя триває. Джамала це щоденно доводить своєю діяльністю та особистим життям.

Бувши вагітною Алімом, співачка не лише продовжувала концерти в Україні, а й активно подорожувала по ЄС, США, Канаді та Австралії, збираючи гроші для наших захисників. В одному зі своїх турів Джамала навіть придбала дрон. Також зірка залучила багато коштів для шкіл, українських жінок та інших соціально важливих проєктів. Загалом на концертах співачка змогла зібрати для різноманітних ініціатив понад 100 мільйонів доларів!

Джамала розповіла про перші місяці своєї третьої вагітності
Джамала розповіла про перші місяці своєї третьої вагітності

При цьому варто усвідомлювати, що навіть без вагітності така активність є виснажливою. Коли ж жінка чекає дитину, то витрачає ще більше сил. Джамала зізнається, що у перші 3 місяці відчувала сильний токсикоз. Її постійно переслідувала втома та бажання відпочити. Але зірка продовжувала свою діяльність, бо далі на неї чекали нові концертні майданчики та різноманітні зустрічі, саміти, на яких вона могла розповісти іноземцям про Україну.

Звісно ж, ситуація навколо додавала співачці викликів та відповідальності. Тому рішення народжувати в Києві також було дуже відповідальним. При цьому навіть безпосередньо перед пологами Джамала продовжувала працювати. Ввечері 23 травня вона отримала музичну премію YUNA за альбом QIRIM та виступила з Національним президентським оркестром. А вже зранку наступного дня зірка тримала на руках свого принца Аліма.

Нагадаємо, що синочків Еміра-Рахмана та Селіма-Гірама співачка народила у 2018 та 2020 роках. Після 24 лютого Джамала спочатку відправила дітей до Туреччини, а потім вони були дідусем та бабусею в Польщі. Зараз вся сім’я знаходиться разом в Україні.

Джамала розповіла про перші місяці своєї третьої вагітності
Джамала розповіла про перші місяці своєї третьої вагітності

Співачка, як і мільйони українців, зараз відчуває на собі виклики, з якими зіткнулася країна. Так, відключення електроенергії також торкаються й сім’ї Джамали. Але зірка знаходить спосіб розважити своїх принців та зробити їхнє дитинство безтурботним.

Схожі статті