Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Олега Винника: місце поруч з ним зайняла світловолоса красуня

Як насправді виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Олега Винника? Виявляється, місце поруч з повелителем вовчиць зайняла світловолоса красуня.

В пресі постійно говорили про те, що Олег приховує особистість своєї дружини і сам факт того, що він одружений лише через карʼєру. Мовляв, зірка побудував свій образ здебільшого завдяки тому, що був популярний серед жінок. А відсутність потенційного роману з артистом могло серйозно нашкодити його славі.

Олег дане ствердження заперечував, але також не зізнавався у тому, що все ж таки одружений. Але деякі речі можна помітити одразу, навіть неозброєним оком. Мова йде про його особливі стосунки з власною вокалісткою.

Олег Винник показав, як виглядає його таємна дружина

У мережі з'явилося свіже фото коханої жінки співака - що сталося з обличчям Таюне
 Олег Винник показав, як виглядає його таємна дружина

Публіка неодноразово підмітала, що вони виглядають надзвичайно близькими та рідними. Мережею повзли чутки про їхній зв’язок. А незабаром журналісти виїхали до рідного села артиста та поцікавилися у публіки, що вони знають про сімейний статус повелителя вовчиць.

Пошуки дали необхідний результат, адже незабаром стало відомо, що виявляється Олег одружився ще в юності, весілля зіграли спочатку у його селі, а потім у селі обраниці. Після чого пара емігрувала. В Німеччині у молодих людей з’явився син.

Примітно, що попри кар’єру в Україні Олег так і не попрощався з Берліном, має там квартиру і навіть студію звукозапису.

Сумісність Таюне і Олега Винника за гороскопом
 Олег Винник показав, як виглядає його таємна дружина

Після його втечі 2 роки тому стало зрозуміло, що вокалістка є його дружиною навіть без слів, адже вона зникла разом з ним. І це при тому, що насправді Таїсія збиралася будувати сольну кар’єру. Навіщо їй їхати за виконавцем, якщо вона могла продовжувати розвиватися?

Логіка вчинку була всім зрозуміла, а тому Олег також не бачив ніякого сенсу приховувати, і підтвердив, що дійсно одружений з нею. Однак, це також може бути пов’язано з розірванням контракту з продюсером. Імовірно, за його умовами, Олег не мав права розкривати деталі особистого життя.

Схожі статті

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!

Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.