Потап засвітив емоційне листування з зізнаннями на тлі чуток про свою зраду Насті Каменських: “Звуть Лоліта”

Потап показав емоційне листування із зізнаннями на тлі чуток про свою невірність дружині Насті Каменських. З ким репера звела доля насправді?

Пройшло багато років з справжнього весілля Насті Каменських та Потап.Свого часу закохані зірки побралися в Лас-Вегасі і ані слова не сказали шанувальникам. Ще більше часу пройшло з моменту, коли фанати лише підозрювали дует у тому, що між ними кохання. Тоді Олексій та Настя самі не знали, якими будуть їхні майбутні стосунки.

Але як то кажуть, від ненависті до кохання один крок. І обидва його зробили. Але недарма кажуть, що публічність заважає будувати міцну сім’ю. Не пройшло і двох років після новини про те, що ці двоє разом, як все пішло шкереберть.

Зокрема зараз пліткують не тільки про розлучення пари, але й про невірність обидвох. Богдан Беспалов надавав інформацію, що нібито Потап зрадив своїй дружині з її кращою подругою Анною Андрійчук, яка більше року жила разом з сім’єю. Публіка схиляється до того, що це правда, адже колишній чоловік жінки Олексій Завгородній також раптом посварився з Потапом і припинив його підтримувати.

Потап показав своє емоційне листування з шанувальницею

Потап облив себе молоком
 Потап показав своє емоційне листування з шанувальницею

Олексій та Настя запевняють публіку у тому, що між ними все в порядку. Новини про невірність, розлучення та кризи вони не коментують. Але від підписників не приховався той факт, що Настя Каменських навіть не намагається підтримувати видімість того, що кохає свого чоловіка.

Наприклад, нещодавно він показав лист від своєї шанувальниці, яка працювала в готелі, до якого артист заселився. Судячи з усього, жінка на ім’я Лоліта не хотіла бентежити співака, але в той самий час мріяла про його автограф, а тому написала йому емоційного листа.

Потап не проігнорував даний жест та відповів їй, залишивши не тільки свій підпис, але і декілька побажань.

Потап показав своє емоційне листування з шанувальницею

Настя Каменських публікацію з історією, яка трапилася у її чоловіка просто не відреагувала, залишивши її проігнорованою.

Схожі статті

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!

Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.