Репяхова залишила чоловіка і показала, чию руку Віктор Павлік взяв цього разу: не думаючи, обрав ровесницю

Катерина Репяхова залишила свого відомого чоловіка і показала, чию руку Віктор Павлік взяв цього разу. Артист, навіть не думаючи, обрав ровесницю.

Віктор Павлік та його молода дружина Катерина у багатьох питаннях відрізняються від звичайних сімей, тим паче від сімей блогерів. Дівчина хоча і показує побут та розповідає про свій досвід, інколи ділиться драмами, однак, на відпочинок зазвичай їздить сама, а чоловіка Віктора Франковича знімає рідко.

Павлік неодноразово говорив про те, що не любить посвячувати публіку у свої особисті справи. І хоча з дружиною в нього абсолютно різні погляди на велику кількість речей, врешті-решт майже кожного разу Катерина досягає свого.

Катерина Репяхова показала, кого Віктор Павлік обрав для дуету

Репяхова з сином в Ізраїлі
Катерина Репяхова показала, кого Віктор Павлік обрав для дуету

Не так давно на шанувальників артиста чекала сумна новина: у Павліка зупинилося серце, після чого йому провели складну операцію. Зараз музикант проходить реабілітацію і перебуває вдома в Києві. Його дружина Катерина тим часом, переконавшись у стабільному здоров’ї свого благовірного, забрала маленького сина Михайла та рушила за кордон.

Дівчина як завжди відпочиває у своєї рідної сестри, ділиться різноманітними фотографіяками, а також досліджує здоров’я своє та сина, а робиться у зв’язку з мовленнєвими проблемами у дитини. Зокрема Катерина зізналася, що планує поповнення, а тому буде здавати аналізи на генетику.

Але про Віктора Франковича при завантаженому графіці все одно не забуває, та й шанувальники не дають їй це зробити. Днями вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке було зроблене під час виступу Павліка.

Цікаво, що для дуетної пісні Віктор Франкович навіть взяв за руку свою партнерку по сцені. Але Катерину, як його концертну директорку, це зовсім не тривожить, і не дивує.

Катерина Репяхова показала, кого Віктор Павлік обрав для дуету

Навпаки, блогерка поділилася даними кадрами і зі своїми шанувальниками, вкотре нагадавши їм про те, що її чоловік — народний артист України.

Схожі статті

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!

Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.