“У нас народився”: дружина Григорія Решетніка показала новонародженого малюка і розкрила його ім’я

Дружина Григорія Решетніка показала новонародженого малюка і розкрила його ім'я. Родина вже говорила про те, що хотіла б ще одного поповнення.

Впродовж 11 років у Григорія Решетніка та його дружини Христини з’явилося аж троє хлопчиків. Зіркова пара завжди була відкрита у тому, що стосується поповнення в родині. Молоді люди неодноразово говорили про свою любов до дітей, про бажання виростати достойних людей з них, а також дізнавалися про те, що хотіли б також мати дівчинку.

Наймолодший син в родині Сашко народився незадовго до 2022-го.Тож малюк не застав набагато спокійніших та веселіших часів в Україні. Але тим не менш, його батьки сподіваються, що зможуть вибороти для своєї дитини світле майбутнє.

Дружина Григорія Решетніка показала новонародженого малюка і розкрила його ім’я

Про Григорія Решетніка знімають фільм
 Дружина Григорія Решетніка показала новонародженого малюка і розкрила його ім’я

Окрім того, Григорій та Христина постійно жартують на рахунок імені для майбутньої дівчинки. Були розмови на рахунок імовірного усиновлення. Ведучий та його дружина дізналися, що готові не просто взяти дитину-сироту, але забрати одразу декількох дітей, адже велика кількість пар не наважується на такий крок через страх не впоратися.

Сини телеведучого отримали новину про імовірне поповнення, підготувалися, і вже готові стати братиками ще раз. Тим не менш, ні Григорій, ні Христина не форсують подій і останнім часом все менше говорять про можливість збільшення їхньої сім’ї.

Натомість нещодавно дружина ведучого пригадала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як народила свого первістка та показала архівні фотографії. На них вона ще дуже юна тримає в руках новонародженого хлопчика. Фотографія вийшла надзвичайно ніжною та ласкавою, наповненою материнською любов’ю.

Примітно, що Христина усі ці роки зберігає за собою репутацію ідеальну відомо господині та матері. Їй вдається справлятися з трьома дітьми, побутом, роботою блогерки, тощо. Знаменитість і заробляє, і виховує дітей, ще й виглядає надзвичайно круто.

Схожі статті

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!

Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.