“Лорд Зібріджертон вітає вас!”. Зібров кардинально змінив імідж та показав результат: фанати очей не зводять

Відомий український артист, попри поважний вік, старається не відставати від сучасних трендів. Цього разу він перевтілився в одного з героїв популярного серіалу.

Легендарний український артист Павло Зібров завжди старається не відставати від сучасних трендів та залишається в курсі всі новомодних течій. Так, після виходу серіалу “Венздей”, співак вразив шанувальників танком головної героїні. Цього разу, він поклав око на стрічку “Бріджертони”.

У TikTok та Instagram зірки з’явилися нові відео, присвячені популярному серіалу. Но одному з них, лорд Зібріджертон гуляє власними територіями. На чоловікові тематичний червоний костюм у стилі 19-го століття.

“Лорд Зібріджертон вітає вас!”, – підписав Зібров перше відео.

Павло Зібров показав новий образ у стилі Бріджертонів
Павло Зібров показав новий образ у стилі Бріджертонів

Судячи з усього, Павло не може дочекатися, поки вийде новий сезон, тож вирішив зануритися в життя героїв власним способом, без допомоги сценаристів та продюсерів. Варто зазначити, що вийшло непогано.

“Коли вже той четвертий сезон? Коні запряжені, діамант сезону – Марина у кареті”, – не забув співак і про кохану жінку.

Щоправда, Марину Зіброву на відео не видно. Схоже жінка занадто сором’язлива, щоб вдавати з себе герцогиню. Проте, поруч з таким чоловіком, кожна буде відчувати себе королевою.

А ось для другого відео, чоловік обрав інший одяг та сцену. Зібров покрасувався світлим костюмом та показав свої володіння з середини. Дійсно, інтер’єр його “замку” виконаний у підходящому для герцога стилі.

Павло Зібров показав новий образ у стилі Бріджертонів
Павло Зібров показав новий образ у стилі Бріджертонів

Шанувальники відразу відреагували на старання улюбленого артиста. Вони закидали його компліментами та зазначили, що Netflix втратив шикарного актора.

“Діамант сезону”, “Сподіваюся леді Віслдаун напише про нового Лорда Зіброва”, “Дайте Тіщенко номер вашого косметолога! Дуже гарно виглядаєте”, – написали у коментарях.

Павло Зібров показав новий образ у стилі Бріджертонів
Павло Зібров показав новий образ у стилі Бріджертонів

Схожі статті

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!

Ектор в повній темряві, Міхалич запускає генератор: як знімається новий сезон “МастерШеф” без світла

Відсутність електроенергії впливає на всі сфери нашого життя, включно з розважальною. Але автори "МастерШеф" завжди знаходять світло, щоб нести його та хороший настрій своїм шанувальникам.