Сашко Гриценко із “МастерШеф. Професіонали-4” розповів, у яку суму йому обійшлося збільшення губ

Думаєте, що збільшення губ — це довго, дорого та складно? Насправді помітний ефект досягається дуже швидко та просто! Але навряд ви будете раді отриманому результату.

Сашко Гриценко — один з найбільш яскравих учасників 4 сезону “МастерШеф. Професіонали”. Він запам’ятався глядачам уже з першого випуску завдяки своєму чудовому почуттю гумору та прекрасним кулінарним навичкам. Протягом сезону Сашко також неодноразово тішив глядача жартами та легкістю. Він ніколи не опускався до підлості, завжди був чесним та щирим.

Сашко Гриценко показав свою губу після укусу бджоли
Сашко Гриценко показав свою губу після укусу бджоли

У звичайному житті Сашко не відрізняється від образу, створеного на екрані. Навіть у найскладніші часи він продовжує жартувати та радувати своїх підписників. Нещодавно, наприклад, кулінар поділився неприємною ситуацією: його покусала бджола. Причому у якості “місця атаки” комаха обрала обличчя, що спричиняє не лише помітні всім візуальні зміни, але й болісні відчуття.

Але кулінар віднісся до цього з характерним йому гумором та навіть запропонував шанувальникам конкурс на найкращий жарт. Сам Сашко також з гумором прокоментував ситуацію, зазначивши, що бджола вирішила запилити найгарнішу квітку.

Сашко Гриценко показав свою губу після укусу бджоли
Сашко Гриценко показав свою губу після укусу бджоли

Також хлопець розповів про вартість такої “косметичної процедури”: 890 гривень за консультацію лікаря та ще 640 за різноманітні таблетки та мазі. Тому косметологів у вулику шукати точно не варто. Та й спеціалістів, до яких звертався Тищенко, судячи по жартах від підписників, теж варто обходити стороною. А найкраще — милуватися собою справжніми.

Що ж стосується кар’єрних здобутків, то зараз Сашко активно розвиває власні соціальні мережі, де демонструє своє навчання, різноманітні майстер-класи, а також приготування їжі та роботу в ресторанах. Зокрема, Гриценко допомагав відкривати новий заклад Not Only Wine в Житомирі, допомагаючи проробляти меню.

Сашко Гриценко показав свою губу після укусу бджоли
Сашко Гриценко показав свою губу після укусу бджоли

Що стосується особистого життя, то його деталями Сашко з публікою не ділиться. Але декілька разів в дописах він з’являвся разом з учасницею 12 сезону “МастерШеф” Ірою Давиденко. Звісно, це могли бути просто дружні зустрічі, оскільки дівчину часто можна побачити в компанії колег по проєкту. Але шанувальникам дуже сподобалася хімія між Сашком та Ірою.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.