“Покохав не тільки мене”: Кацуріна розповіла, що коїться в їхній з Дантесом родині. Згадує про Дорофєєву?

Історія кохання бізнесвумен Даші Кацуріної та шоумена Володимира Дантеса почалася досить дивно. Проте, пара вже два роки разом. Пропонуємо дізнатися, що відбувається в їх сім'ї.

Мережа була шокована дізнавшись про розлучення Дантеса та Дорофєєвої, а ще більше шанувальників шокувало їх подальше особисте життя. В це просто неможливо було повірити – зірки знайшли собі пари в сімейному подружжі, яке дружило з їх родиною. Втім, зараз вже всі змирилися з їх вибором. Надя щаслива у шлюбі з Мішею Кацуріним, а Вова насолоджується співмешканням з Дашею та її дітьми.

Блогерка, попри домовленість з обранцем вирішила розповісти шматочок з їх приватного життя. У своєму фотоблозі, Кацуріна присвятила цілий пост обранцю та подякувала йому за цей незабутній час, який вони провели разом.

“Я хочу публічно подякувати тобі, Вов, за те, що ти є в моєму житті”, – написала жінка.

Даша Кацуріна розповіла про спільне життя з Дантесом
Кацуріна розповіла про спільне життя з Дантесом

Вона зазначила, що Дантес гідний партнер, адже завжди її підтримує. Біль того, чоловік зміг полюбити не тільки Дашу, а й двох її дітей від першого шлюбу. Він вміло про них піклується, а ми вже не раз бачили, що він не проти провести з ними спільний час. Загалом, з Вовою відбулася цікава трансформація, з чайлдфрі він перетворився на турботливого батька.

“Ти покохав не тільки мене, а одразу нас трьох, ти слухаєш мене і завжди підтримуєш, ти миєш п**іс Івану і прокидаєшся раніше за всіх, ти готуєш найсмачніший гречаний суп та постійно мене мотивуєш своєю силою волі”, – поділилася Даша.

Даша Кацуріна розповіла про спільне життя з Дантесом
Кацуріна розповіла про спільне життя з Дантесом

Співак не зміг пройти мимо такої милоти та відреагував на відвертий допис коханої. Він коротко зазначив, що їх родина – це любов. Й хоча не всі шанувальники зрозуміли те, як Даша описала турботу Вови про її дітей, вони підтримують пару та у захваті від трансформації чоловіка.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.