Ектор Хіменес-Браво стане батьком – на знімку УЗД видно голівку його первістка: “Цей день нарешті настав”

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що вперше стане батьком і показав знімок УЗД, на якому видно голівку його первістка. Коли очікуються пологи то хто матір дитини?

Популярний колумбійсько-український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво до п’ятидесяти років взагалі не розповідав своїй публіці про стосунки. І це попри те, що насправді у чоловіка була неймовірна кількість шанувальниць. Деякі з фанаток потрапляли на шоу і навіть там фліртували зі своїм кумиром.

Здавалося, що це просто неможливо — залишатися холостяком, будучи настільки помітним для жінок. І тим не менш, Ектор хоча і намагався декілька разів створити сім’ю, але все марно. Декілька років тому він знову вступив у роман, але на цей раз заявив, що не буде робити стосунки публічними для того, аби зберегти їх.

Після 24 лютого кохана колумбійця рушила до Польщі, де перебувала разом з його собакою. Що зараз між ними відбувається достеменно невідомо. Однак Ектор усіх вразив неймовірною новиною.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що стане батьком і показав знімок УЗД

Ектор Хіменес-Браво заколисав на руках новонароджену дитину
 Ектор Хіменес-Браво повідомив, що стане батьком і показав знімок УЗД

Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок з УЗД. На кадрах помітно, що це досить таки сформований плід. Судячи з усього, шеф-кухар незабаром стане батьком. Про матір дитини поки що нічого невідомо. Однак, Ектор дав зрозуміти, що дуже чекав цього дня, і нарешті він настав.

Процедуру проводили 1 липня 2024, тобто кадр дійсно свіжі, і Ектор не відклав на потім настільки неймовірні новини, як це часто роблять знаменитості.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що стане батьком і показав знімок УЗД. Скріншоти особистої сторінки зірки

Втім, існує висока імовірність того, що шеф-кухар вкотре вирішив трохи пропіаритись на даній темі і опублікував у своєму мікроблозі результати близької людини, а не коханої жінки.

У цьому питанні шанувальникам доведеться покластися на Ектора і просто чекати, коли він зізнається, що відбувається, коли очікувати на появу крихітки, і чи дійсно він являється батьком, або ж невдало пожартував.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.