Була проти Арсена: ось чому легендарна “Квітка-душа” Ніна Матвієнко не хотіла одружувати Тоню з Мірзояном

Ось чому легендарна "Квітка-душа" Ніна Матвієнко не хотіла одружувати Тоню з Арсеном Мірзояном. Виявляється, легенда української естради була не в захваті від потенційного зятя.

Коли Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко одружувалися, всі вже знали про те, що вокаліст покинув свою дружину заради іншої. Співак залишив усе своє майно колишній дружині та дітям і наголошував на тому, що продовжує спілкуватися зі спадкоємцями, намагається побудувати хороший клімат в родині, тощо. Однак, в останньому інтерв’ю також визнав, що отримати пробачення від своєї екс-благовірної у нього не вийшло. Мовляв, жінка досі ображається.

Цікаво, що в період, коли між ним та Тонею Матвієнко розростався роман обидва прекрасно розуміли, що це може перерости у скандал. І навіть боялися цього. Закохані хотіли зробити все максимально красиво та мирно. Однак, історії зради уникнути не вдалося.

Тоня Матвієнко розповіла, чому матір була проти її шлюбу з Арсеном Мірзояном

Арсен Мірзоян розповів, який гонорар був найбільшим у його житті
Тоня Матвієнко розповіла, чому матір була проти її шлюбу з Арсеном Мірзояном

Врешті-решт родина просто обрала бути чесною і розповісти все так, як воно було. Зокрема Ніна Митрофанівна зізналася, що насправді була проти Арсена Мірзояна і того, щоб він входив у її сім’ю.

Як глибоко віруюча та релігійна людина, Ніна Митрофанівна розуміла усю складність ситуації, і не хотіла, аби її дочка стала причиною любовного трикутника. Зокрема, вона заважала їй розмовляти по телефону з Мірзояном, але врешті-решт це не дало бажаних результатів.

Коли Арсен Мірзоян розлучився зі своєю дружиною та прийшов до Тоні, Матвієнко прийняла поворот подій і відкрила свої двері для новоспеченого зятя. Незабаром пара побралася і привела на світ маленьку дівчинку на ім’я Ніна. А вже згодом пані Матвієнко настільки сильно прив’язалася до чоловіка своєї дочки, що в будь-якому інтерв’ю говорила, ніби він їй як син. А сварки в них були цілком побутовими. Наприклад, Ніна Митрофанівна ненавиділа, коли Арсен Мірзоян щось смажив на її кухні.

Арсен свою чергу завжди ставився до цього з гумором та сміявся над тещею.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.