Волосся пора заколювати ободком: як виглядає Олег Винник за місяць до свого 51-річчя – в окулярах “дідуся”

Як виглядає Олег Винник за місяць до свого 51-річчя? Повелитель вовчиць вже давно не такий, яким був раніше, і шанувальники це помічають. Деталі в статті.

Свого часу Олег Винник був мрією майже усіх жінок, і своєю харизмою хіба що на зачепив юних дівчат. Навіть Оля Полякова дивувалася тому, наскільки швидко він зміг підкорити публіку та завоювати її довіру. У цьому питанні він був рекордсменом. Але варто віддати належне, для початку Олег став популярним в Німеччині, а тому знав, як це зробити швидко і максимально вигідно.

Продюсером зірки був його хрещений батько. Здавалося, що між ними міцна та добра дружба. Але правда виявилася інакшою: 2 роки тому між ними пробігла чорна кішка, і з тих пір вони не спілкуються. Ба більше, контракт розірваний, а Олег поки що не може виконувати свої композиції. Судячи з усього, йде боротьба за авторські права.

Олег Винник показав, як виглядає за місяць до свого 51-річчя

У Мережі з'явилася нова фотографія Олега Винника із жінкою
У Мережі з’явилася нова фотографія Олега Винника із жінкою

Увесь цей час Олег Винник знаходиться в Берліні, де в нього є нерухомість та студія звукозапису. Разом з ним дружина Таїсія та син Юліан.

Попри те, що чоловіка постійно критикують, він не поспішає повертатися до України, хоча і нагадує про те, що робить усе можливе, аби наблазити перемогу. Зокрема він віддає чималі кошти на закупівлю автівок, які відправляються до захисників.

Єдина шанувальниця, яка має доступ до Олега і може з ним поспілкуватися — це Валерія Барон, яка нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію з ним і показала, як Олег змінився за 2 з половиною роки незіркового життя.

Повелитель мовчить відростив довге волосся, а також носить класичні окуляри, які частіше обирають дідусі. Варто відзначити, що минулого року Олег перетнув позначку 50, і вже через місяць йому виповниться 51.

Дружина виконавця поки що на зв’язок не виходить, і як виглядає не показує. Примітно, що Таїсія поїхала попри те, що якраз розпочинали свою сольну кар’єру

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.