З трубками в носі та любовʼю в очах: дружина Павліка показала, як зірка почувається, поки вона за кордоном

Молода дружина Віктора Павліка показала, як зірка почувається, поки вона за кордоном. Катерина Репяхова з сином в Ізраїлі, а тим часом співак з трубками в носі.

Як відомо, майже кожного року молода дружина Віктора Павліка Катерина їздить до Ізраїлю, де в неї проживає сестра. Зокрема, там зірка має можливість звернутися до спеціалістів зі здоров’я, яких немає в Україні. На даний момент Катерина ділиться планами стосовно тесту на генетику.

Так як у її сина Михайла є проблеми з мовленням, а сама Катерина хоче запланувати другу вагітність, їй важливо дізнатися, чи спровокована дана проблема на генетичному рівні.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак почувається

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак почувається

Варто відзначити, що поїздку Катерина організувала через декілька тижнів після того, як розповіла про операцію Віктора Франковича на серці. Павлік переніс зупинку, після чого пройшов через складний хірургічне втручання. Декілька днів він перебував в реанімації, але згодом повернувся до нормального життя.

Тим не менш, йому доведеться пройти ще й через важку реабілітацію. Зокрема сам артист скаржився на серйозні болі та погане самопочуття, що не дивно, зважаючи на рівень складності пережитого.

Поки Катерина знаходиться за кордоном, вона підтримує зв’язок зі своїм чоловіком онлайн. Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр на якому постав Віктор Франкович.

У чоловіка трубки в носі, але в усьому іншому він виглядає добре, а в його очах можна побачити велику любов, адже дивиться він ласкаво та ніжно.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак почувається 

У дописі до публікації Катерина зізналася, що дуже сумує за своїм коханим.

Нагадуємо, проблеми з мовленням у дитини від Віктора Павліка Катерина помітила ще півтора роки тому. Блогерці довелося нелегко ще й тому, що підписники часто не добирали висловлювань і ділилися своїми думками на цей рахунок. Врешті-решт, стало зрозуміло, що це не серйозні відхилення, і Катерина продовжує працювати з хлопчиком над цим питанням.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.