Андрій Данилко відгуляв весілля, але приховував це до останнього і кадри не показав: як виглядала наречена?

Вічно холостий Андрій Данилко відгуляв весілля, але приховував це до останнього і кадри не показав. Як же виглядала щаслива наречена, яка настільки вдало вийшла заміж?

Андрій Данилко жодного разу не одружувався, а тому своїх весільних фотографій в нього немає. Чого не можна сказати про весільні фотографії його замовників, яких у зірки було дуже багато.

Серед них були надзвичайно багаті люди. Однак, навряд ми дізнаємося, чи входить у перелік подібних багатіїв чоловік телеведучої Іванни Онуфрійчук, для якої Андрій Данилко виступав 3 роки тому. Зірка не оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram жодного кадру, який би казав, де саме артист провів корпоратив.

Іванна на цей рахунок також була скромною, адже здебільшого у своєму блозі публікувала кадри з Даном Баланом.

Андрій Данилко показав кадри з весілля Іванни Онуфрійчук

Сергій Перман розповів, який Андрій Данилко в реальному житті
Андрій Данилко показав кадри з весілля Іванни Онуфрійчук

Більш відкритими в даному плані були гості Онуфрійчук, які охоче ділилися перфомансом Вєрки Сердючки. Андрій Данилко прийшов на корпоратив з усією командою, включаючи Інна Білоконь. Артист багато веселився, розважав публіку, подарував усім прекрасний настрій та налаштував на бурхливе закінчення вечора, адже молодята приготували для гостей ще й феєрверк.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

Можна сказати, що з того моменту дороги Андрія та Іванни розійшлися надовго. Справа в тому, що Онофрійчук переїхала до свого коханого чоловіка-мільйонера у Женеву в Швейцарії. Вже через півроку сталося непередбачуване, але Андрій не покидав територію України, і ба більше, навіть не з’їхав зі своєї квартири в Києві, яка знаходиться над Хрещатиком.

Навпроти, виконавець запрошував до себе журналістів, і вперше показав свою квартиру. Після цього через декілька місяців він рушив у великих гастрольний тур, метою якого була благодійність. В Швейцарії колектив планував, але з Іванною Андрій, судячи з усього, не пересікався.

Але телеведуча продовжує кожного року згадувати про надзвичайний досвід, який тоді отримала як наречена, і до цього дива і його створення долучився Андрій.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.