“Всі ми трохи Люда”. Ляпи ведучих у прямому ефірі: Вітвіцька забула про туфлі, а Барбір рознесла свій костюм

Ляпи ведучих у прямому ефірі завжди заслуговують окремої уваги. Адже це не тільки смішно, але і корисно подивитися, як професіонали виходять із ситуації.

Марічка Падалко

У Марічки Падалко в прямому ефірі випав зуб
У Марічки Падалко в прямому ефірі випав зуб

Марічка Падалко свого часу наробила шуму на увесь світ, адже після її прямого ефіру з зубом, який випав, а в різних країнах вийшли сюжети про надзвичайно професійно українську телеведучу, яка навіть оком не минула, коли зрозуміла, що втратила частину своєї посмішки і продовжила мовлення далі, наче нічого взагалі не відбувалося.

Наталія Островська

Сенічкін, Барбір та інші ведучі розповіли про свої найсмішніші ляпи

Наталія Островська потрапила у конфуз буквально у перший рік своєї роботи на телебаченні. Героєм сюжету став маленький песик, для якого шукали володаря. Але малюк настільки злякався підвищеної уваги до його персони, що наклав кубку прямо на столі. Окрім того, Наталія вийшла із ситуації дуже елегантно, адже назвала це відповіддю собачки Ілона Маску.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає ньюзрум на 1+1Сенічкін, Барбір та інші ведучі розповіли про свої найсмішніші ляпи

Соломія Вітвіцька працює у прямому включені дуже давно, а тому було-б дивно, якби за увесь цей час вона жодного разу не потрапила у конфуз. І вона потрапила, але він вийшов навіть цікавим, ніжним та елегантним, а не смішним. Телеведуча просто забула одягнути туфлі.

Людмила Барбір

 Людмила Барбір розповіла, чи звільнили її стилістку після скандалуСенічкін, Барбір та інші ведучі розповіли про свої найсмішніші ляпи

А от найскандальнішою була нецензурна лайка від Людмили Барбер. Телеведуча не знала, що перебуває у прямому включені і в лаялася через костюм, який їй сильно не подобався. Руслан Сенічкін намагався виправити ситуацію, заявивши, що “всі ми трошки Люда”.

Руслан Сенічкін

 Руслан Сенічкін був помічений в обіймах Людмили Барбір
Сенічкін, Барбір та інші ведучі розповіли про свої найсмішніші ляпи

А от Руслан Сенічкін наробив чистого шуму, так як у студії під час прямого ефіру ледь не влаштував пожежу. На щастя, обійшлося, але ведучому досі згадують його необережність.

Окрім того, нещодавно у випуску новин ведучі залишилися без столу, який має виїжджати на початку ефіру. За технічних причин стіл просто від’їхав від журналістів, але вони продовжили роботу.

Схожі статті

Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.