43-річний Потап біля “вежі Єфелю” в Парижі показав, що не може писати українською мовою без перекладача

Екскурсійні тури від Потапа. На вас чекають Мачо-Пікачу в Перу, Сіднейський реперний театр в Австралії, Біг-Бєня в Лондоні та, звісно ж, легендарна французька вежа Єфелю!

Чи знаєте ви, як виглядає та називається найбільш впізнаваний туристичний об’єкт Франції? Не спішіть з висновками, бо сеньйор Потапенко точно зможе вас здивувати. Виявляється, що у самому центрі Парижу стоїть вежа Єфелю! Хто такий той Єфель та як йому вдалося приватизувати Ейфелеву вежу ми поки не знаємо. Але обов’язково триматимемо вас в курсі.

Якщо ж говорити серйозно, то Потап, очевидно, вирішив зекономити час та, створюючи пост трьома мовами, написав все однією, а потім просто скористався перекладачем. За останні два роки українці отримали багато мемів завдяки невдалому машинному перекладу. Ось і в пост Олексія цей інструмент вирішив додати вигадану назву для реального туристичного об’єкта.

Потап у Парижі розповів про вежу Єфелю
Потап у Парижі розповів про вежу Єфелю

Артист, звісно ж, говорить про Ейфелеву вежу. Вона продюсеру нагадує центр грамофонного програвача, на який надіта платівка. Цікава аналогія! Тим паче Земля кругла й також крутиться, тому щось в цьому є. Гаразд, досить жартів. Бо Потап має на увазі, що все в Парижі — музика, мода, кіно — обертається саме навколо центра міста та прагне до нього.

Потап до центра Парижу почав прагнути ще в Барселоні, звідки прилетів задля участі в новому проєкті Netflix. Цей стрімінговий сервіс допомагає активно просувати українське, створюючи як художні фільми та серіали, так і документальні стрічки. Нещодавно, приміром, на Netflix вийшов епізодичний фільм “Україна на Мундіалі”, присвячений старту Чемпіонату Європи.

Олексій натякнув, що спільно зі стрімінговим сервісом планує проєкт “МійШлях”. Пост співака можна назвати тизером до тизера, оскільки ніяких деталей Потап не розповів. А по недавньому допису артиста зрозуміло, що він уже повернувся з Парижу до Іспанії. Репер опублікував нові кадри спільного відпочинку зі своїм сином від шлюбу з Іриною Горовою.

Потап у Парижі розповів про вежу Єфелю
Потап у Парижі розповів про вежу Єфелю

Олексій з Андрієм обожнюють грати в баскетбол. І якщо хлопець тільки відточує майстерність, то Потап дивує своєю влучністю із різних позицій та навіть під час виконання нестандартних кидків.

Схожі статті

Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.