Мурата Налчаджиоглу замінив вітчим-іспанець: хто виховує 13-річну доньку Ані Лорак від бізнесмена-турка?

Хто зараз виховує 13-річну доньку Ані Лорак від бізнесмена-турка? У співачки з'явився новий коханий, і їхня сім'я стає все міцнішою. Усі деталі в статті.

З моменту розлучення Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата пройшло більше п’яти років. Пара довго проходила через цей етап: після численних чуток про зради чоловіка, скандалу з його фотографіями в мережі, а також дворічного судового процесу їм все ж таки вдалося розійтися як в морі кораблі.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе
 Ані Лорак показала, як зараз виглядає її обранець з Іспанії

Згодом турецький бізнесмен зізнався, що ще 2 роки не міг бачитися зі своєю дочкою, тому що в нього не було в порядку документи. Софія тим часом не приїжджала до України. Підприємець намагався здійснювати комунікацію з нею онлайн, і говорив, що вони розмовляють кожного дня вранці та ввечері.

В свою чергу Ані Лорак запевняла, що дуже важко переживала розставання. Мовляв, закривалася у себе в спальні та могла ридати декілька годин підряд. Тим не менш, у найтемніші для українців часи вона змогла не тільки вийти сухою із води після чергового скандалу, але і знайти своє кохання.

Ані Лорак показала, як зараз виглядає її обранець з Іспанії

Мова йде про її знайомство з тренером з Іспанії Ісааком Віджраку. Публіка одразу запідозрила, що в них є дещо більше, ніж стосунки між клієнтом та тренером. І ці підозри виявилися цілком виправданими. Незабаром Кароліна зізналася, що вступила в роман з іспанцем. Власне, Ісаак грецького походження, але вже багато років живе в іншій країні разом з дочкою та сином.

Переїжджати до коханого Лорак не поспішала, і говорила у великому інтерв’ю, що надає перевагу стосункам на відстані. Мовляв, то вона приїжджає до нього в гості, то він до неї. Артистка познайомила обранця зі своїми друзями, влаштували йому екскурсію Москвою.

Дійшло навіть до того, що чоловік був замішаний у її скандал зі співвітчизниками. Ісаак поспілкувався з одіозним блогером Богданом Беспаловим, після чого увесь їхній діалог був злитий до мережі. Саме тоді стало відомо, що Ісаак звинувачував українців на рахунок несправедливого ставлення до його коханої.

Схожі статті

Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.