“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.

Інна Білоконь, відома актриса та улюблена всіма “мама” Вєрки Сердючки, показала своїм шанувальникам власну матусю у життєвій ситуації. На відео жінка намагається додзвонитися до обленерго, щоб розв’язати нагальні питання.

Помітивши, що Інна її знімає, мама сказала, що замість цього краще нехай іде та щось ріже. Вочевидь, як і багато українців, сім’я Білоконь також робить різноманітні закрутки на зиму, які можуть зберігатися без холодильника, що важливо при дефіциті електроенергії.

Інна Білоконь показала свою маму в рідній Полтаві
Інна Білоконь показала свою маму в рідній Полтаві

Інна також показала “ноутбук” своєї мами — зошит, в якому детально записані показання лічильників та номери, за якими можна зателефонувати для передачі цих показань. Як і багато людей старшого віку, жінка надає перевагу нецифровим методам збереження інформації. Хоча для дзвінка в обленерго використовує смартфон, тому із сучасними технологіями знайома.

Нагадаємо, що у Білоконь також є донька — Яна Макогон. Це єдина дитина “мами” Вєрки Сердючки від шлюбу з коханим чоловіком Олегом, з яким Інна разом вже понад 30 років. У листопаді минулого року офіційне подружнє життя почала й сама Яна. А вже у квітні вона потішила Інну приємною звісткою — тепер вона бабуся для чудової дівчинки.

Інна Білоконь показала свою маму в рідній Полтаві
Інна Білоконь показала свою маму в рідній Полтаві

Цю новину опублікували також в офіційному акаунті Вєрки Сердючки. Шанувальники були в захваті від звістки та залишили дуже багато привітань. Долучилися до них також зірки, серед яких Леся Нікітюк, Дзідзьо, MÉLOVIN та Джамала, яка нещодавно стала мамою вже втретє.

Інна обожнює онуку, тому завжди залюбки допомагає донці доглядати за нею та виконувати інші справи, які з’являються у молодої матусі. А нещодавно Яна показала щасливу бабусю поруч з онукою. Дитина якраз спала у колясці, яку возила Білоконь. Помітно, наскільки “мама” Сердючки рада своїй новій ролі, тому можна побажати їй у цьому безмежного щастя!

Інна Білоконь показала свою маму в рідній Полтаві
Інна Білоконь показала свою маму в рідній Полтаві

Схожі статті

Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.