Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

Андрій Доманський, відомий український телеведучий, має досить цікаву і насичену особисту історію. За роки свого життя він був у стосунках з декількома жінками, кожна з яких залишила свій слід у його житті. Першою дружиною Андрія була Юлія. Їхні стосунки розпочалися ще до того, як Андрій став відомим телеведучим. Вони познайомилися ще в університеті, але стали парою вже після закінчення ВНЗ.

Андрій Доманський показав дружин від усіх шлюбів
Андрій Доманський показав дружин від усіх шлюбів

У шлюбі з Юлією у них народилося двоє дітей — дочка Лада та син Василь. Попри це, їхні стосунки не витримали випробування часом, тому вони розлучилися. Після завершення цих взаємин Доманський почав зустрічатися з телеведучою Лідією Таран. Подейкують, що ще в шлюбі з Юлією почали зароджуватися нові взаємини Андрія. Але, ймовірно, причиною таких пліток став аж надто стрімкий розвиток стосунків з Таран.

Цей шлюб для Доманського був цивільним. Лідія, за словами Андрія, чітко заявляла, що не хоче заміж, та й сам телеведучий вирішив, що одного разу з нього досить. Стосунки з Таран подарували Доманському ще одну доньку Василину. Здавалося, що все складається добре, але вже за кілька років після багатьох спроб налагодити взаємини, які почали псуватися, Лідія та Андрій розірвали стосунки.

Андрій Доманський показав дружин від усіх шлюбів
Андрій Доманський показав дружин від усіх шлюбів

Дуже швидко Доманський почав стосунки зі своєю третьою дружиною. Попри заяви, що він більше не хоче офіційного шлюбу, з Мариною ведучий стосунки все ж зареєстрував. Від цих взаємин Андрій має ще двох дітей — доньок Кіру та Віру, яким цьогоріч виповнюється 13 та 8 років відповідно. Також у пари є син Артем від попереднього шлюбу Марини. Разом з ними телеведучий зараз проживає за кордоном.

Після 24 лютого Доманський, який має статус багатодітного батька, видалив всі соціальні мережі та виїхав із країни. За це рішення, а також деякі інші факти із біографії нещодавно Андрія розкритикував Анатолій Анатоліч. Шоумен, до речі, також є багатодітним батьком, оскільки виховує трьох дітей, але живе та продовжує працювати в Україні.

Андрій Доманський показав дружин від усіх шлюбів
Андрій Доманський показав дружин від усіх шлюбів

Схожі статті

Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.