Тіна Кароль їй не конкурентка: як виглядає знаменита красуня-сестра молдавського мачо Дана Балана (ФОТО)

Дан Балан показав, як виглядає його єдина рідна сестра, яка давно подорослішала і стала неймовірною красунею. Вона дуже популярна у Молдові.

Із усього сімейства Баланів лише Дан відомий в усьому світі. Він прославився ще 20 років тому завдяки своїй участі у музичному гурті, чиї хіти підкорювали чарти.

Пізніше чоловік покинув музичний колектив та вирушив у самостійне плавання, яке принесло йому чималу славу, популярність, гроші. Але заплатити довелося немало.

Дан завжди зізнався, що вельми позитивно ставиться до родини та сімейного життя. Однак, реалізувати себе у цій сфері досі не може, і проблемою в даному питанні виступає не тільки його кар’єра, але й підвищені вимоги до майбутньої обраниці. Кохана зірки має бути його натхненням, а сам він вважає себе самодостатнім.

Дан Балан показав, як виглядає його рідна сестра Санда

Дан Балан з сестрою Сандою
Дан Балан з сестрою Сандою

Саме тому він не одружений, і не має дітей. Але натомість він з великою любов’ю ставиться до своїх племінників, постійно з ними бачиться, привозить їм різноманітні подарунки та публікує фотографії з ними на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, його рідна сестра Санда вже давно реалізувалася як матір і народила двох прекрасних дітлахів від свого обранця. При цьому дівчина вже давно влаштувалася телеведучою, і стала вельми знаменитою в Молдові.

Санда Балан
Дан Балан показав, як виглядає його рідна сестра Санда

Як відомо, цей шлях до популярності для своїх діток проклала матір Дана Балана Людмила. Вона також знаменита на своїй батьківщині завдяки вокалу та вмінню вести програми. Коли її син Дан був юний Людмила зробила усе можливе, щоб допомогти спадкоємцю просуватися сценічною кар’єрою, і ці зусилля не пройшли марно, — її діти досягли успіху.

Варто відзначити, що між собою брат та сестра схожі наче близнюки. Сім’я вельми відкрита в усіх питаннях, а тому публіка знає, як виглядає батько артиста, його бабуся, що проживає у маленькому селі, його племінники та зять. І, звичайно, фанати також знають, як сильно Дан любить сестру.

Схожі статті