Густа шевелюра і східні нотки у зовнішності: як виглядає молодший син Ірини Білик, не схожий на Скрябіна

Наше життя переповнене різноманітними емоціями. Приємними й не дуже. Ірина Білик розповіла, які почуття зараз переживає її молодший син Табріз та чим вони нагадують співачці її саму.

Мабуть, кожна людина пам’ятає своє перше дитяче кохання. Воно зазвичай таке світле, невинне, викликає лише усмішку на обличчі. Ось і легендарна Ірина Білик, поділилася історією про своє перше дитяче кохання та водночас показала свого молодшого сина Табріза, який також вже знає, що таке перші почуття.

У своїх соціальних мережах Ірина опублікувала миле фото сина, який посміхається. До фото вона залишила підпис про те, що сама вперше закохалася у сусідського хлопчика Сашка, коли майбутній зірці було лише шість років. Сину співачки у грудні виповнилося 8 років. Він зростає щирою та відвертою дитиною, яка не боїться відкривати свої почуття світу. Тому Табріз зізнався мамі, що закоханий у дівчинку.

Ірина Білик показала свого закоханого сина
Ірина Білик показала свого закоханого сина

Хлопчик має густу шевелюру і дещо східні риси обличчя, що надає йому особливого шарму. Він явно не схожий на свого старшого брата Гліба, якого Ірина народила від Андрія Оверчука. Шанувальникам старший син, який зараз проживає у Європі, дуже нагадує близького друга співачки Кузьму Скрябіна. Але обидва хлопчики мають щось спільне — неймовірну харизму та магнетизм, які підкорюють серця людей навколо.

Шанувальники залишили в коментарях під дописом Ірини дуже багато коментарів, висловивши своє захоплення Табрізом. Всі відзначили, що хлопчик дуже гарний та милий і побажали йому щастя. Дехто також почав згадувати свою дитячу закоханість. У багатьох воно також виникло у 6-8 років. Інші ж відчули сильні почуття у середній школі. Але незмінними, у будь-якому віці, для всіх були приємні емоції від закоханості.

Ірина Білик зі своїм старшим сином Глібом
Ірина Білик зі своїм старшим сином Глібом

Ірина Білик, попри свою зайнятість, завжди знаходить час для своїх дітей. Вона впевнена, що підтримка батьків — це найважливіше у вихованні. Тому, хоча її графік переповнений концертами та різноманітними проєктами, вона завжди знаходить хвилинку, щоб поговорити з Табрізом, посміятися разом з ним чи просто обійняти його.

Схожі статті

Поповнення в сім’ї можна не очікувати: 34-річна Надя Дорофєєва показала, чи вагітна таки від Кацуріна

Безліч шанувальників мріють про поповнення у прекрасній парі Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Але, схоже, співачка поки не готова стати мамою, на що вона дуже чітко вказує у новій публікації.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.