Ставок, розкішний сад і кілька маєтків на території: Поплавський показав садибу, яку побудував на пенсії

Михайло Поплавський показав свою величезну садибу, яку побудував на пенсії. Там мається глибокий ставок, розкішний сад і кілька маєтків на території.

Відомий співаючий ректор Михайло Поплавський на відміну від усіх своїх колег з великим задоволенням розповідає про власні придбання, величезні заробітки, бізнес, можливість жити на широку ногу. На питання щодо пенсії артист завжди відповідає, що в нього неймовірна кількість джерел доходу, а тому гроші від держави він навіть не рахує, хоча там також солідна для пенсіонера сума.

До себе додому Михайло тим не менш пресу не запрошує. Хоча він обожнює піар і навіть хвилюється, коли про нього довго не пишуть, все ж таки певні кордони він давно встановив. А тому побачити його резиденцію публіка мала можливість лише завдяки папараці, які направили свої дрони на адресу артиста.

Михайло Поплавський показав, яку резиденцію побудував на пенсії

Михайло Поплавський зізнався, яку насправді суму витрачає у місяць
 Михайло Поплавський показав, яку резиденцію побудував на пенсії

На цих кадрах можна було помітити, що резиденція зірки містить одразу декілька маєтків на території. Зокрема, співаючи ректор має можливість насолодитися сауною, банею, глибоким ставком, де водиться живність.

Садиба Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту

Також мається на території сад, але здебільшого виконаний у скромних та серйозних тонах, без зайвих квітів та англійського підходу. Усе це співаючи ректор сховав за високим парканом, а тому потрапити до нього додому не так вже й просто.

 Михайло Поплавський показав, яку резиденцію побудував на пенсії

Втім, ставок він ділить разом зі своїми сусідами. Також є вихід до води. З’являлася інформація, що в іншому приміщенні на території садиби проживає сім’я сина артиста. Воно і не дивно, адже Михайло дуже прив’язаний до Олександра. Особливо після того, як чоловік потрапив в аварію і ледь вижив.

У своїх інтерв’ю Поплавський буквально не втомлюється нагадувати про те, що його найбільшим скарбом є син та онук, якого він активно знімає у своїх кліпах.

Схожі статті

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала, що вона робила з розкішним чоловіком: “Він мені підірвав дах”

Красивий, розумний та харизматичний чоловік може звести з розуму практично будь-яку жінку. Особливо коли цей чоловік починає готувати! Саме в компанії такого кавалера провела час Ольга Мартиновська.