Ірина Сопонару вперше показала фото зі свого гучного весілля з британським хлопцем: сукні нареченої було дві

Популярна українська акторка Ірина Сопонару вперше показала фото зі свого гучного весілля з британським хлопцем Рісом. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як відомо, Ірина Сопонару декілька років перебувала у стосунках за британцем на імʼя Ріс. Хлопець переїхав до України і деякий час жив тут. Зокрема, в нього кращий друг також співвітчизник Ірини. Коли молоді люди познайомилися, Ірина ще не мала досвіду спільного життя з чоловіком, хоча перетнула відмітку 30. Так само у своїх інтерв’ю вона зізнавалася, що не хоче ставати матір’ю. Мовляв, чим старшою ставала, тим менше в неї з’являлося бажання народити дитину.

Ірина Сопонару вперше показала весільні фото

Гумористка Ірина Сопонару замилувала новою світлиною з бойфрендом-іноземцем
Ірина Сопонару вперше показала весільні фото

Але з англійцем у зірки швидко закрутилися серйозні стосунки. Врешті-решт, Ірина навіть заявила на всю країну про те, що хоче вийти заміж, однак її коханий не поспішає робити пропозицію руки і серця. Вочевидь, почувши це Ріс поспішив виправити ситуацію і вже незабаром акторка повідомила про майбутнє весілля.

Торжество влаштували в Києві, однак запрошені на нього були лише найближче. Ба більше, рідні нареченого з Великобританії не змогли приїхати здебільшого через бюрократичні причини. Ірина запевнила, що в цьому нічого страшного немає, і вони влаштують окрему церемонію у Великобританії для того, щоб батьки її обранця також змогли насолодитися святом.

“Ну що ж, цей день позаду. І ми тепер родина! Хочемо подякувати всім, хто доклав душу і серце, щоб наш день був неймовірним. По-перше, хочемо подякувати нашим захисникам і захисникам, адже саме завдяки вам, наше свято, мало можливість статися”, – зазначила Ірина Сопонару.

Нагадуємо, що днями вийшла заміж також Валентина Хамайко, яка 18 років прожила у шлюбі зі своїм обранцем та народила від нього аж трьох дітей. Пара зізналася, що лише повінчалася, але цивільний шлюб не брала. Тож Валентина надолужила цей момент і нещодавно стала офіційною дружиною бізнесмена Андрія Оністрата.

Схожі статті

Поповнення в сім’ї можна не очікувати: 34-річна Надя Дорофєєва показала, чи вагітна таки від Кацуріна

Безліч шанувальників мріють про поповнення у прекрасній парі Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Але, схоже, співачка поки не готова стати мамою, на що вона дуже чітко вказує у новій публікації.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.