З Налчаджиоглу була дівою, а з Ісааком має робити все сама: Лорак показала, що з нею стало в нових стосунках

З Муратом Налчалжиоглу Ані Лорак була дівою, а з Ісааком Віджраку має робити все сама. Співачка показала, що з нею стало в її нових стосунках.

Популярна українська співачка Ані Лорак багато років приховувала правду про своє особисте життя.Повідомляли, що у зірки все ж таки були залицяльники та коханці, але здебільшого вони всі не відрізнялися хорошою репутацією, і довго біля артистки не затримувалися. Зокрема, Лорак прописували роман з альфонсом.

Досі невідомо, чи це було так, але після 24 лютого з’являлися новини про те, що Кароліна знову самотня. Коли вона зникла на півроку з’являлися найрізноманітніші здогадки та чутки, але пізніше стало відомо, що у той період вона познайомилася з чоловіком на ім’я Ісаак. Кароліна найняла його своїм тренером, але стосунки з робочих перейшли в любовні.

Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки

Від колишньої Лорак не залишилося й сліду: що зробила з обличчям московська співачка
Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки

Дійшло до того, що артистка навіть дізналася публіці про те, що перебуває у новому романі та представила свого обранця. До Ісаака фанати одразу ж поставилися з підозрою. Зокрема багато хто боявся, що Кароліна знову обрала собі чоловіка, який не зробить її щасливою, а лише погіршить її стан.

Але час ішов, а закохані продовжували бути разом. Окрім того, урок поділилася, що не збирається поспішати, і навіть не хоче поки жити разом. Пара багато подорожує, їздить одне до одного в гості, проводить час разом, але при цьому не робить жодних офіційних заяв щодо переходу на новий етап.

Стиль життя Ані Лорак також сильно змінився. А тепер на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ледь не щодня з’являються кадри зі спортивного залу. Зважаючи на погляди Ісаака, не важко здогадатися, хто повпливав на артистку.

Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки

Тим більше, що останні декілька років у Ані Лорак спостерігалися проблеми з підтриманням форми. Попри позитивне ставлення до жіночого тіла в мережі та нові тренди, для співачки це проблемна сфера, так як костюми, що відштваються на замовлення коштують великих грошей.

Схожі статті

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.