Купа тварин та величезна територія: Анатолій Анатоліч показав, як живе Даша Малахова на фермі за містом

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч по дорозі з Одеси вирішив провідати свою давню подругу. Чоловік показав, як живе Даша Малахова подалі від міської метушні.

Український шоумен та телеведучий Анатолій Анатолій нещодавно відвідав сонячну Одесу. Разом зі своїми доньками, чоловік прогулявся місцевими пам’ятками. Дівчаткам дуже сподобався відпочинок, проте чоловік вирішив трохи продовжити його та по дорозі додому завітав у гості до своєї подруги Даші Малахової. Телеведуча мешкає за містом на еко-фермі, тож гостини вийшли досить цікавими. Фото та відео шоумен розмістив у своєму Instagram.

Даша переїхала за 250 кілометрів від столиці, аби трохи відпочити від міста. На фермі жінка проводить час зі своїм обранцем, фітнес-тренером Сергієм Сулимом. Там пара доглядає за своїми собаками та розводить кіз. Анатолій навіть зустрів там свого тезку – великого пса породи алабай.

Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова
Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова

На території Малахової розміщено два будиночки. Один великий, двоповерховий, там мешкає пара. Інша будівля, це баня та гостьова кімната. Як і ззовні, всередині будинок оформлений дуже гарно, атмосфера нагадує затишне селище Франції. Шоумен зазначив, що побачивши кухню телеведучої згадав про роботи Ван Гога.

“Якійсь Ван Гог намалював цю кухню”, – написав Анатолій.

Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова
Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова

Маєток Малахової розташований біля мальовничого озера. За словами жінки, воно дуже чисте та в ньому водиться багато риби. Щобільше, береги озера обкладені каменями, щоб воно не засмічувалось. Самі подивіться, це краса, яку важко описати словами.

Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова
Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова

Загалом, екскурсія дуже сподобалася дівчатками та самому Анатолію. Вони у захваті від того, як Даша налаштувала своє життя. Еко-ферма – це дійсно її натхнення та пристрасть. Важко уявити, що колись вона зможе проміняти цю казку на життя у великому місті.

Схожі статті

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?