Як виглядає екс-чоловік Віри Брежнєвої, якого вона проміняла на невірного Меладзе: немолодий, але мільйонер

Як виглядає колишній чоловік Віри Брежнєвої, якого вона проміняла на невірного Костянтина Меладзе? Екс-обранець зірки немолодий, але мільйонер.

Історію віру Брежнєвої одразу ж зробили піар-ходом, а тому її біографія була завжди доступна для широких мас. Для когось вона була надихаючою, для когось просто нагадуванням, що дива стаються.

І все ж таки, основним компонентом успіху зірки була впертість та впевненість в собі. А далі все складалося із важкої безперервної праці. Врешті-решт, Віра пішла з жіночого гурту і стала сольною виконавицею. І вже на той момент вона була дружиною знаменитого бізнесмена та мільйонера Михайла Кіпермана.

Від нього вона народила свою другу дочку. І він вже віддав своє прізвище своїй падчерці. Здавалося, що їхній тандем надзвичайно щасливий та гармонійний, однак за невідомої причини пізніше пара розсталася, а Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе, коханкою якого було багато років.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

Віра Брежнєва показала, як склалося її життя після розлучення з Меладзе
Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

Досі невідомо, чи зраджувала Віра своєму чоловіку, або ж все ж таки одразу знайшла втіху в обіймах свого продюсера після розставання з благовірним.

Тим не менш, Михайло веде закритий образ життя, не дає інтерв’ю на особисті теми, і ніколи не обговорював свою дружину на широку публіку. Згодом поруч з ним з’явилася молода та красива обраниця, тож чоловік надовго горював через свою втрату.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

І судячи з усього, екс-коханні змогли розстатися на хорошій ноті, адже віра у своїх інтерв’ю завжди згадувала про колишнього чоловіка з теплом. Тим паче, що у них залишилася спільна дочка, яка однаково сильно була прив’язана як до матері, так і до батька.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо про розлучення Віри з продюсером Костянтином Меладзе. Причина розставання досі невідома. Однак подейкують, що все сталося через події в Україні та різні позиції на рахунок подальшого шляху подружжя.

Схожі статті

Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається у зірки?