Дочка покійної Анастасії Заворотнюк показала, як вона виглядала перед смертю: змінилася, але не як Фріске

Дочка знаменитої прекрасної няні Анастасії Заворотнюк Ганна вперше за багато років показала, як виглядала її матір. Усі чутки виявилося неправдою.

Навколо хвороби Анастасії Заворотнюк було надзвичайно багато шуму. Зокрема, через те, що у неї та її покійної коліжанки Жанни Фріске були однакові діагнози. Співачці та акторці відмовили у терапії за кордоном, так як недуга була невиліковною, але на батьківщині запропонували протокол лікування, який нібито міг допомогти.

Звичайно, в обидвох випадках зірки витратили шалені гроші, але навіть не подовжили своє життя. І якщо у випадку Жанни співачці не вдалося сховатися від публіки, і все ж таки її фотографії потрапили на очі широкого загалу, то Анастасія у цьому плані виявилася більш удачливою. Так, навколо її зовнішнього вигляду ходила надзвичайно багато чуток. Подейкували, що Заворотнюк залишилася без свого розкішного волосся, набрала багато зайвих кілограми, і взагалі не виглядає так, як колись.

Дочка Анастасії Заворотнюк показала, як акторка виглядала перед смертю

Родина зірки на усі ці чутки взагалі ніяк не реагувала. Також колеги мовчали про її стан. Близькі друзі говорили, що Анастасія від них повністю зачинилася і вони не мають доступу до акторки.

До мережі потрапило нове фото Анастасії Заворотнюк
 Дочка Анастасії Заворотнюк показала, як акторка виглядала перед смертю

Але зараз стає зрозуміло, що деякі з них могли просто говорити неправду, аби захистити товаришку та її біль. Окрім того, нещодавно старша дочка зірки Ганна Заворотнюк все ж таки вгамувала біль фанатів і показала, як же виглядала артистка в останні дні свого життя.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала кадр, на якому можна помітити портрет Анастасії, вже вельми немолодої, а поруч свічки. Помітно, що Заворотнюк все ж таки набрала 5 або 10 кілограмів, але вони не суттєво вплинули на її зовнішній вигляд.

Дочка Анастасії Заворотнюк показала, як акторка виглядала перед смертю

На голові артистки так само розкішна чорне волосся, густинка, а на вустах легка, але гірка посмішка, яка тим не менше не полишила її щирості. Дана фотографія більше викликає сльози та сум, ніж здивування: плітки про те якою стала Анастасія були абсолютною брехнею.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.